Honnan lehet tudni, hogy melyik ország melyik jegy alá tartozik?
Pl ugye Magyarország a nyilas jegyéhez. De miért? Miből jön ez, honnan lehet tudni?
Vagy Ausztria a mérleghez. Megint miért? Miből következik?
Néztem más országoknak is. Van, aminél nem is ugyanaz van.
Pl Kanadát valahol a mérleg jegyhez írjak valahol a rákhoz. Most akkor?
Honnan lehet tudni? Miből következik?
Egyáltalán egy ország miért tartozna bármilyen jegyhez? :D
Egy ország nem születik, hacsak nem az államalapítást vesszük…
Akkor viszont mo. oroszlán :DD
Két jelentős pillanat van, amikor a lélek belép a testbe, illetve a mikor az első lélegzetet veszi az újszülött.
Országokra az archetípusi csillagjegy rendszer csak egy ráerőszakolás, egy erőltetett rávetítés.
Akkor legyen számítva a lakok csillagjegyeinek átlagából inkább :)
Mit nem értesz azon, hogy az asztrológia emberi archetípusokkal foglalkozik, nem pedig földrajzi, geopolitikai egységekkel, amik ráadásul folyton változnak.
Két zsírkréta rajzot sem érdemes asztrológiailag összehasonlítani, sem a carbonara spagettit a milánói spagettivel.
Sem a LIDL-t nem kellene csillagjegyre meghatározni, sem az ALDI-t.
(Nem, a Tesco-t sem)
Én jártas vagyok az asztrológiában bejártam, elvégeztem egy tanfolyamot is. Magyarország Szálasi Ferenc és a hungaristák miatt tartozik a nyilas jegyéhez. De pl:. Argentína is nyilas jegyű mert a Második Világháború után sok nyilas emigrált oda Magyarországról. Spanyolország a bikafutattás miatt a bika jegyéhez tartozik. Nigéria az ikrek jegyéhez tartozik, mert ott az ottani joruba nép tagjainak gyakran születnek ikrei. Görögország a bika jegyéhez tartozik, mert annak idején Zeusz atyánk egy bika alakjában csábította el Europét (azok voltak ám a szép idők). Kanada azért mérleg is meg rák is, mert Kanadában sok a rák halász mert, akik mérlegel szoktak lemérni a zsákmányt. Ausztria azért mérleg, mert a legjobb asztrológúsok onnan szokták venni a mérlegüket. Kenya egyszerre oroszlán meg vízöntő, mert sok ott az oroszlán (egyébként sok afrikai országnak ezért oroszlán a jegye), illetve Kenya bizonyos részeiről nagyon szépen látszik a Vízöntő csillagkép.
Tehát mint látható az országoknál gyakran valamilyen rájuk jellemző tulajdonságról, személyről, állatról vagy történésről múlik, hogy melyik jegy alá tartoznak. Remélem tudtam segíteni neked :)
8: Összekevered az okot az okozattal nem a tojás tojta a tyúkot,itt komoly csillagerők manipulálnak embertömegeket..
"Az országra felállítják a horoszkópot, pl az ország megalakulásának időpontjára, és az Ascendens határozza meg, melyik archetipushoz tartozik az a jegy. Magyarország ascendense Nyilas, ami a Főpap archetípusa..."
ebből következik a népkarma...vagyis olvasztótégely a legősibb érett lelkeknek,hogy spirituális tanítókat nyögjön ki magából..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!