Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Honnan lehet tudni, hogy...

Honnan lehet tudni, hogy melyik ország melyik jegy alá tartozik?

Figyelt kérdés

Pl ugye Magyarország a nyilas jegyéhez. De miért? Miből jön ez, honnan lehet tudni?

Vagy Ausztria a mérleghez. Megint miért? Miből következik?

Néztem más országoknak is. Van, aminél nem is ugyanaz van.

Pl Kanadát valahol a mérleg jegyhez írjak valahol a rákhoz. Most akkor?

Honnan lehet tudni? Miből következik?

2023. febr. 26. 15:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%

Egyáltalán egy ország miért tartozna bármilyen jegyhez? :D

Egy ország nem születik, hacsak nem az államalapítást vesszük…

Akkor viszont mo. oroszlán :DD

2023. febr. 26. 15:55
 2/12 anonim ***** válasza:
41%

Két jelentős pillanat van, amikor a lélek belép a testbe, illetve a mikor az első lélegzetet veszi az újszülött.

Országokra az archetípusi csillagjegy rendszer csak egy ráerőszakolás, egy erőltetett rávetítés.

Akkor legyen számítva a lakok csillagjegyeinek átlagából inkább :)

2023. febr. 26. 16:15
 3/12 anonim ***** válasza:
44%
Leginkább a berendezkedésük,vezetésük,kultúrájuk miatt asszociálnak hasonló jegyű emberekre ahogy az egyesült államok-Uncle Sam,Franciaország-Marianna.
2023. febr. 26. 18:23
 4/12 NTBS ***** válasza:
7%
Szerintem nincs ilyen.
2023. febr. 26. 18:38
 5/12 anonim ***** válasza:
7%
Ha vásárolsz egy repjegyet Törökországba akkor az az ország az alá a jegy alá tartozik. Ilyen egyszerű :)
2023. febr. 26. 19:43
 6/12 A kérdező kommentje:
Most olyan is írjon aki jártas asztrologiában, nem csak unatkozik.
2023. febr. 26. 19:50
 7/12 anonim ***** válasza:
7%

Mit nem értesz azon, hogy az asztrológia emberi archetípusokkal foglalkozik, nem pedig földrajzi, geopolitikai egységekkel, amik ráadásul folyton változnak.

Két zsírkréta rajzot sem érdemes asztrológiailag összehasonlítani, sem a carbonara spagettit a milánói spagettivel.

Sem a LIDL-t nem kellene csillagjegyre meghatározni, sem az ALDI-t.

(Nem, a Tesco-t sem)

2023. febr. 26. 20:44
 8/12 anonim ***** válasza:
37%

Én jártas vagyok az asztrológiában bejártam, elvégeztem egy tanfolyamot is. Magyarország Szálasi Ferenc és a hungaristák miatt tartozik a nyilas jegyéhez. De pl:. Argentína is nyilas jegyű mert a Második Világháború után sok nyilas emigrált oda Magyarországról. Spanyolország a bikafutattás miatt a bika jegyéhez tartozik. Nigéria az ikrek jegyéhez tartozik, mert ott az ottani joruba nép tagjainak gyakran születnek ikrei. Görögország a bika jegyéhez tartozik, mert annak idején Zeusz atyánk egy bika alakjában csábította el Europét (azok voltak ám a szép idők). Kanada azért mérleg is meg rák is, mert Kanadában sok a rák halász mert, akik mérlegel szoktak lemérni a zsákmányt. Ausztria azért mérleg, mert a legjobb asztrológúsok onnan szokták venni a mérlegüket. Kenya egyszerre oroszlán meg vízöntő, mert sok ott az oroszlán (egyébként sok afrikai országnak ezért oroszlán a jegye), illetve Kenya bizonyos részeiről nagyon szépen látszik a Vízöntő csillagkép.

Tehát mint látható az országoknál gyakran valamilyen rájuk jellemző tulajdonságról, személyről, állatról vagy történésről múlik, hogy melyik jegy alá tartoznak. Remélem tudtam segíteni neked :)

2023. febr. 26. 21:10
 9/12 anonim ***** válasza:
30%
#7 De a boltoknak is van csillagjegyük. Pl:. a Lild az szűz csillagjegyű, mert a szűzek főleg odamennek vásárolni. Az Aldi az hal csillagjegyű, mert ott lehet kapni a legfinomabb halat. A tesco az nyilas csillagjegyű, mert a tesco-t legjobban szerető vásárló egy hátrafelé nyilazó magyar hagyományörző volt.
2023. febr. 27. 01:06
 10/12 anonim ***** válasza:
80%

8: Összekevered az okot az okozattal nem a tojás tojta a tyúkot,itt komoly csillagerők manipulálnak embertömegeket..

"Az országra felállítják a horoszkópot, pl az ország megalakulásának időpontjára, és az Ascendens határozza meg, melyik archetipushoz tartozik az a jegy. Magyarország ascendense Nyilas, ami a Főpap archetípusa..."

ebből következik a népkarma...vagyis olvasztótégely a legősibb érett lelkeknek,hogy spirituális tanítókat nyögjön ki magából..

2023. febr. 27. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!