Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A bak férfival össze vesztünk...

A bak férfival össze vesztünk , nagyon haragszik és napok óta nem keres ! Hogy tudnám vele helyre hozni ?

Figyelt kérdés

Azt kérte hagyjam békén !

Én nem is keresem,annyi hogy bocsánatot kertem , arra reagált de azóta nem keres ,ennek negyedik napja !

Az a jó megoldás ha békén hagyom ?

Vagy már felejtsem el ?

(Egyébként együtt élünk nála , én most munka miatt vidéken vagyok még egy hétig …utána kellene haza menjek )

2023. febr. 5. 11:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül illetek össze, lehet, hogy ez a gond..? Most nem annyi, hogy ő Bak, te meg Ikrek, mert ehhez szinasztriát kellene nézni, de azért ha nem tudjátok jó fordítani egymást és másra van szükségetek, akkor nem fog úgysem működni. A szexuális vonzalom csak egy darabig viszi előre a párkapcsolatot, ha nincs már kedve tenni érte mindkét részről, akkor sajnos vagy vitákba vagy ellaposodásba megy át.
2023. febr. 6. 11:32
 12/14 A kérdező kommentje:

11 minden 100%ban működik !

Ugyanazok a tervek ugyanaz a stílus ugyanaz a gondoskodás ugyanaz a minden és ezen kívül soha de soha nem volt egy hangos szó sem köztünk !

Egész nap nevetünk , öröm minden nap felkelni ,megértjük egymást alkalmazkodunk tudtunk kompromisszumot hozni bár azt sem kellett nagyon !

Egyedül ez , a rohadt munkám miatt amikor feszült vagyok neki szólok be és most robbant nála, szerintem betelt a pohár !

2023. febr. 6. 12:29
 13/14 NTBS ***** válasza:
Szerintem ne viselkedj így, sosem. Illetve kérjél bocsánatot tőle mégegyszer.
2023. febr. 7. 06:40
 14/14 A kérdező kommentje:
Sikerült megbeszélni 🙏🏻
2023. febr. 7. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!