Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A bak férfival össze vesztünk...

A bak férfival össze vesztünk , nagyon haragszik és napok óta nem keres ! Hogy tudnám vele helyre hozni ?

Figyelt kérdés

Azt kérte hagyjam békén !

Én nem is keresem,annyi hogy bocsánatot kertem , arra reagált de azóta nem keres ,ennek negyedik napja !

Az a jó megoldás ha békén hagyom ?

Vagy már felejtsem el ?

(Egyébként együtt élünk nála , én most munka miatt vidéken vagyok még egy hétig …utána kellene haza menjek )

2023. febr. 5. 11:30
1 2
 1/14 Bálvány ***** válasza:
100%
Főzzél neki valamit!
2023. febr. 5. 14:08
 2/14 anonim válasza:
100%
Azt javaslom, hogy hagyd gondolkodni, engedj teret neki, és időt, ne türelmetlenkedj és erőlködj, mert attól meg kevéssé fogja azt érezni hogy veled szabad lehet. egyébként min vesztetek össze? lehet nincsen nagy baj, csak gondolkodni szeretne, ez teljesen normális dolog, de fontos lenne tudni a részleteket ahhoz hogy lehessen megfelelő tanácsot adni.
2023. febr. 5. 14:45
 3/14 anonim válasza:
100%
ha látja rajtad hogy türelmes vagy, és megértő, és elfogadod őt és az állapotát, támogatod, azzal jelentősen szorosabb lesz a kapcsolatotok, és kevesebbet is vesztek össze.
2023. febr. 5. 14:48
 4/14 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok köszönöm !

Igazából amikor jövök vidékre dolgozni( amit gyűlölök de muszáj ) , akkor előtte 1-2 napig lényegében mint egy sárkány , olyan vagyok !

Mindenért szólok , és durcàzok !

Valamit nem vett észre és én kicsit cinikusan rá szóltam hogy vegye már észre magát !

Na akkor kiakadt , nem is aludt velem aznap ! Másnap reggel én eljöttem dolgozni, írtam neki délután bocsánat kérést és azóta semmi !

2023. febr. 5. 14:55
 5/14 anonim ***** válasza:
53%
Egy bakk férfival szemben a legrosszabb ha olyan vagy mint egy sárkány. Tudom, mert énis bakk vagyok.
2023. febr. 5. 15:03
 6/14 A kérdező kommentje:

Tudom, és nem is akarok ilyen lenni , de itt megaláznak, lenéznek,semmibe vesznek , rengeteg dolgot kell lenyelni és sajnos néha nehéz mosolyogni otthon mikor tudod mi vár rad !

Nem direkt bántom, soha nem bantanam szándékosan mert benne megtaláltam mindazt amit soha nem tudtam megfogalmazni hogy arra van szükségem és annyira jó ember!

2023. febr. 5. 15:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, megkérdezhetem te mi vagy?
2023. febr. 5. 15:26
 8/14 A kérdező kommentje:
Ikrek nő
2023. febr. 5. 15:45
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis akkor ez munkahelyi probléma lehet érdemes lenne munkahelyet váltani A kapcsolat elvesztése ne legyen a munkahely elvesztésének járulékos vesztesége.
2023. febr. 5. 16:15
 10/14 A kérdező kommentje:

Abszolút !

Ezen kívül semmi gond nincs a kapcsolatban ,sőt !

Mar felmondtam,a felmondási időm töltöm éppen !

2023. febr. 5. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!