A bak férfival össze vesztünk , nagyon haragszik és napok óta nem keres ! Hogy tudnám vele helyre hozni ?
Azt kérte hagyjam békén !
Én nem is keresem,annyi hogy bocsánatot kertem , arra reagált de azóta nem keres ,ennek negyedik napja !
Az a jó megoldás ha békén hagyom ?
Vagy már felejtsem el ?
(Egyébként együtt élünk nála , én most munka miatt vidéken vagyok még egy hétig …utána kellene haza menjek )
Aranyosak vagytok köszönöm !
Igazából amikor jövök vidékre dolgozni( amit gyűlölök de muszáj ) , akkor előtte 1-2 napig lényegében mint egy sárkány , olyan vagyok !
Mindenért szólok , és durcàzok !
Valamit nem vett észre és én kicsit cinikusan rá szóltam hogy vegye már észre magát !
Na akkor kiakadt , nem is aludt velem aznap ! Másnap reggel én eljöttem dolgozni, írtam neki délután bocsánat kérést és azóta semmi !
Tudom, és nem is akarok ilyen lenni , de itt megaláznak, lenéznek,semmibe vesznek , rengeteg dolgot kell lenyelni és sajnos néha nehéz mosolyogni otthon mikor tudod mi vár rad !
Nem direkt bántom, soha nem bantanam szándékosan mert benne megtaláltam mindazt amit soha nem tudtam megfogalmazni hogy arra van szükségem és annyira jó ember!
Abszolút !
Ezen kívül semmi gond nincs a kapcsolatban ,sőt !
Mar felmondtam,a felmondási időm töltöm éppen !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!