Asztrológia tanfolyamok közül melyiket érdemes elvégezni, ha valakit érdekel az ilyesmi, és akár hivatásszerűen is foglalkozna vele?
Ha van benned lelkiismeret, akkor egyiket sem csinálod: mások hiszékenységéből, átveréséből csinálsz pénzt.
Ha nincs, a Te dolgod, de segíteni nem fogok.
Őszintén: nem tudom.
De: az én véleményem az, hogy az asztrológiát inkább először is könyvekből meg internetről kell tanulni, aztán ismerősök horoszkópján gyakorolni az elemzést, és amikor már kitapasztaltad, hogy működik-e ez a dolog egyáltalán, vagy nem, akkor max. az oklevélért elvégezni egy tanfolyamot.
Én messze vagyok attól, hogy horoszkópokat tudjak elemezni, de egyszer egy ismerősöm odaadta nekem a felesége pontos horoszkópját. Abból látszott, hogy jó eséllyel meg fogja csalni a férjét (az ismerősömet), de mivel nem vagyok profi, nyilván nem akartam összezavarni ezzel az ismerősömet, nem is mondtam neki, mert simán tévedhettem volna, aztán pár hónapra rá kiderült, hogy tényleg csalja a felesége.
[Azoknak akik privátot szeretnének írni nekem: tényleg messze vagyok az asztrológus szinttől! Akkor abban a képletben nagyon adta magát a dolog, de egy random ismeretlen ember képlete simán kifog rajtam.]
"Akkor abban a képletben nagyon adta magát a dolog, de egy random ismeretlen ember képlete simán kifog rajtam"
. Igen, mert az egész egy marhaság. Az ilyen jóslás elsősorban arra épít, amit már tudsz az illetőről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!