Mennyire jellemző a rákokra a dühkitörések féltékenységből adódóan?
"Hát pl. a Plútójából látom, hogy nálam idősebb"
Elírtam, fiatalabb. :)
Laylah annyira nem vagy kis csíra, nagyon szépen leírtad, komolyan csak így tovább, (Én kis csíra vagyok :D).
Maga a Skorpió aszcendens, és az egész beállítottsága a gond, mind Holdjegyileg is.
Nagyon " Ön " ember és érzelmi.
Skorpió esetén Laylah érdemes nézni mind a Mars-ot, mind a Plútót hogyan áll, mivel 2 bolygó van társítva a Skorpióhoz, a régiek szerint a Mars, és a Plútó felfedezése után a Plútót is társították, és a kettő állása tényleg kiadja azt a Skorpiót.
Bak-os Skorpióhoz nem jó a Nyilas festésű Vízöntő Hold, mivel " azt mondja " a képlet, hogy képes felszakítani a korlátok és a saját Maga hitének utat engedni (Ezt csak hirtelen mondom, mivel TELJESEN ki kellene elemezni a Horoszkópját).
Tehát hirtelen képes felborítani az asztalt érzelmi szinten a saját hite szerint és ehez van egy Skorpió aszcendens, ami alapvetően is bosszúálló jegy az alsó szinten.
Bak festéssel pedig alapvető is, hogy " uralmi " jellegű egy Skorpió.
A Rák, ami a napjegye, semmi köze ehez kérdező, inkább az Aszcendense és a Holdjegye a " felelős " ezért.
En rak napjegyukent hajlamos vagyok/voltam a litania irogatasara, bar nem ereztem a helyzeteket sosem magamenak, inkabb kapalodzas volt. :)
A helyzet birtoklasa-iranyitasa lehet az oroszlan holdam meg a merkurom a felelos:)
Az aszcendens szerintem inkabb csak kulsosegekben jelenik meg illetve kisugaruasban, a tettei. A kommunikacioja az erzelmi megnyilvanulasai a hold, a merkur, es a mars esetleg az uranusz jegyet erdemes nezni. (Szerintem.:) )
Én talán valami figyelemzavar miatt szoktam litániát írni, vagy egy témával egyszerre sokat foglalkozni. Benne vagyok a gondolatmenetben és akkor teljesen belemélyedek, nehéz ugrálni egyikből a másikba, belemélyedni kijönni másikra koncentrálni kijönni, kicsit ez kicsit az, amikor köteleznek, vagy kötelezném magam. Hanem ha az egyikben benne vagyok akkor azt teljesen átlátom és akkor azt csinálom, pl munka, vagy arról írok beszélek pl magánélet. Aztán 1 hét múlva könyörögnek hogy írjak/beszéljek arról, akkor már másban vagyok benne nem tudok újra az előző témába belemenni. Olyan mintha kb 1 hónapos adag pár nap alatt lenne meg koncentráltan.
Nem tudom ez jó vagy rossz, néha segít, néha hátráltat.
A rákokra (férfiakra is) általában jellemző a dühkitörés, vagy a "hiszti". Ez abból adódik, hogy vizes jegyként túlérzékenyek és könnyen megbántódnak, ebben esetben pedig egy szóbeli támadást is hajlamosak túlreagálni.
Viszont annyira nem birtokló típusok, így talán kevésbé féltékenyek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!