Mennyire jellemző a rákokra a dühkitörések féltékenységből adódóan?
Nem jellemző.
Nem azért ilyen a párod, mert rák.
8: Megpróbáltam kideríteni, legalább tetszett neki, hogy érdeklődöm... Egy oldalon készítettettem egy ilyen ábrát... Mit tudtok mondani róla?
Hát pl. a Plútójából látom, hogy nálam idősebb :D Amennyiben ez pontos ábra (legalább 15 percre pontos a születési idő), akkor látszik, hogy a Holdja szarrá van támadva, valószínűleg negatív vízöntős tulajdonságokat hordoz érzelmileg, amiből szerintem adódhat a túlzott féltékenység is. Szaturnusz, ami az "életleckéket adja", 1-es házas, így az énképével adódhatnak problémák, amiket feladata lenne feloldani. Itt ez, úgy látszik, alacsony önértékelésben nyilvánul meg, pláne, hogy szextilben van a Holddal, így még támogatja is. Az emberek többsége pedig az alacsony önértékelési problémáit agresszióval igyekszik leplezni. Dominál benne a tűz és a víz elem, tehát érzelmesebb és tüzesebb, ezek minden pozitív és negatív velejárójával. Kevés benne a levegő és a föld, tehát nem az a fajta, aki megáll átgondolni a dolgokat, hanem inkább a pillanatnyi érzései alapján cselekszik.
De ha hülyeséget írtam, javítson ki valaki hozzáértő, és még csak kiscsíra vagyok, most kezdtem az asztrológiatanulást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!