A víz jegyek (Rák, Skorpió, Halak) tényleg hajlamosabbak vegetáriánusnak, vegánnak lenni?
Figyelt kérdés
2023. jan. 17. 10:00
11/11 anonim válasza:
Utolsó :D
Egyébként én kíváncsi lennék a tőmondatos válaszokon kívül bővebb fejtegetésekre, akár a kérdező részéről is...
Én víz jegyű vagyok és a böjtöket törekszem tartani, de volt hogy kacérkodtam a "semmi hús" és "kevés hús" opciókkal.
(Az akkori csajommal együtt aki szintén víz jegyű.)
Mostanában sem a hús a fő, főleg nem a nagy tömegű szín hús. De az állati fehérjéket és különösen a zsírokat, inas részeket, belsőségeket ki nem hagynám.
(Ide sorolom egyébként a tenger gyümölcseit de akár a hazai halakat is, itt se a "tonhal steak" fíling a lényeg.
Ehhez olvasmányaim is hozzájárultak, nyílván, de az érdekes lehet hogy pont nálam a tapasztalat is ezek mellett szól.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!