Hatvanadik szélességi foknál tényleg használhatatlan a radix?
Hát a Placidus rendszert használva akár teljes házak is eltűnhetnek, szóval szerintem azt annyira nem érdemes ilyen helyen használni.
Ezen kívül en csak egyet ismerek az equal house system-et, ezért írtam ezt.
De lehet van valami másik házrendszer is, csak nem tudok róla...hátha lesznek meg válaszok ;)
Köszi
Még annyit hozzá tenném hogy nem minden esetben tűnnek el vagy csusznak szét a házak. Vmikor úgy néz ki mint egy közép európai radix.
Aha.
Hát én talán úgy csinálnám, hogy megnézném, hogy hany jegyet foglal magába a legnagyobb ház úgy, hogy abban a jegyben nem kezdődik ház.
Ha csak egyet (pl. nyilasban kezdődik a 2es, teljesen benne van a bak, és a 3as ház csak a vízöntőben kezdődik), akkor ez még simán belefér, nagyon gyakori, nekem is van ilyen, meg még sokaknak. (Ha rá akarsz keresni, angolul intercepted houses/signs meg duplicated houses/signs)
Ha mondjuk már kettő ilyen jegy esik teljesen egy házba, azt mondjuk már határesetnek gondolnám. Viszont ennél több tuti nem.
Azt is csinálhatod, hogy megnézed, hogy mennyire teszik elemezhetetlenné a képletet. Ha pl. 3-4 db ház kezdődik ugyanabban a jegyben, az kicsit gyanús, hiszen akkor mind a 3 vagy 4 életterületet ugyanaz uralja, ugyanaz a témája, feladata stb.
De csak műkedvelő vagyok, szóval ha van profi, aki tud írni pontosabbat, ne tartsa vissza magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!