Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bika jegyű emberekkel tényleg...

Bika jegyű emberekkel tényleg nem lehet nyerni vele vitában? Mil saját tapasztalatok erről?

Figyelt kérdés
2022. dec. 27. 23:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Egyébként szerintem sem csillagjegy függő ez, maximum a bikákra jobban jellemző.

Vicces, hogy kaptam negatív értékelést a #3-as kommentemre úgy, hogy tényleg bika vagyok és ez jellemző rám. :D

2022. dec. 28. 14:55
 12/21 anonim ***** válasza:

"Szerintem a sztereotípiák alapján nem lehet erről dönteni."

Na, akkor ennyit a horoszkópról :D

2022. dec. 28. 14:57
 13/21 anonim ***** válasza:
Nézd meg a hármas házát, az többet elmondj, pluszban a Merkúrt (ami állhat a Bikában, az Ikrekben és a Kosban, nos legutóbbi valóban nem fogja magát hagyni a vitában)
2022. dec. 28. 16:50
 14/21 Grimfox ***** válasza:

Murka666, ennyit a divathoroszkópról. Ami alapján összesen van 12féle ember. Az asztrológiában nincs két egyforma képlet, azaz nemhogy nem 12féle ember létezik, hanem végtelen kombináció lehetséges.

Mondjuk az asztrológiában nem igazán hiszek, de akik tényleg időt, és energiát szánnak egy teljes képlet felállítására, azokat azért nem venném egy kalap alá a nők lapja, és blikk horoszkópjában hívőkkel.

2022. dec. 28. 18:28
 15/21 anonim ***** válasza:
14 - Ne nekem mondd, a kérdező tett fel ennyire konkrét kérdést pusztán a csillagjegy alapján.
2022. dec. 28. 20:09
 16/21 Grimfox ***** válasza:
Az igaz, de én az "ennyit a horoszkópról" kommentre írtam a választ. Hogy inkább ennyit a divathoroszkópról. A különbség érzékeltetése végett.
2022. dec. 28. 20:21
 17/21 anonim ***** válasza:

Számít a többi bolygó is.

Itt leginkább a Merkúr, ami a gondolkodáshoz, tanuláshoz, kommunikacióhoz köthető mintázatokat jelöli.

Ha a Nap a bikában van, a Merkúr lehet a Kosban, a Bikában, vagy az Ikrekben. Mindegyik esetben kicsit máshogy kezeli az egyén a kommunikációt.

A 3 közül a legmakacsabb a bika Merkúr. Lassan, de biztosan tanul, gondolkodik, és amit egyszer megtanult, az tuti. Amiről egyszer megbizonyosodott, hogy igaz az infó, tényleg úgy van, azt nemigen változtatod meg, vagy ha igen, akkor lassan és nehezen.

A kos merkúr esetében inkább el tudom képzelni, hogy vitába száll, és mindenképpen "nyerni" akar. Viszont ő inkább kihívásnak tekinti ezeket a vitákat, egyfajta megmérettetésnek. A bika merkúr inkább elzárkózik a vitáktól, hagyja úgy a dolgokat ahogy van ha nem ért vele egyet, ameddig te nem piszkálod, vagy zavarod a saját dolgoddal, ő se fog téged győzködni. Kos Merkúrnál az illető hajlamosabb arra, hogy csak az izgalom és a kihívas kedvéért kezdeményezzen egy vitát, játékosan-kötekedő jelleggel, hogy magát és esetleg téged is megmerettessen - vajon mennyire tudod megvédeni a saját álláspontodat, vajon mennyire tudja ő megvédeni a saját álláspontját?

Ikrekben a Merkúr a legrugalmasabb. Könnyen belátja, hogy ugyanazt a helyzetet lehet többféleképpen is megközelíteni, ezért ugyanarról több gondolat, és többféle gondolkodásmód születhet. Őt a kívancsiság hajtja, hogy minél többféle megközelítését találhassa meg ugyanannak. Lehet, hogy neki is megvan a saját nézőpontja, és abban biztos, de nagyon nyitott és elfogadó sőt alkalmazkodóképes (egy ideig) másokével szemben.

Viszont bármelyik helyzet is van a 3 közül, a biztonság mindig fő szempont. Tehát egy vitából pl nem lesz verekedés még a kos merkúrnal se.

De! Mivel nem csak a Nap meg a Merkúr ami jelöl a fent leírtakat is tovább árnyalhatja "eltolhatja" más irányba más bolygó.

2022. dec. 29. 10:35
 18/21 anonim ***** válasza:

Bika vagyok, általban vita előtt nagyon alaposan megfontolom az álláspontomat, majd az érvek egyeztetése után kijelentem, hogy egyikünknek sincs igaza, mert az igazság valahol középen van, de nem mint fix pont, hanem mint folyton változó köd.

Viszont ha a kéretlen véleményemet kérdezik egy adott dologról, hetekkel vagy hónapokkal később mindig azt mondják, hogy nekem volt igazam.

2022. dec. 29. 16:34
 19/21 anonim ***** válasza:
Ez tudománytalan marhaság.
2023. jan. 1. 00:55
 20/21 anonim ***** válasza:

Paromnak koskent a bikaban all a merkurja az 1. Hazban all.

Nekem az oroszlanban, a 3. Hazban, bar a marsom az 1. Hazban( a venusszal egyutt.)

Nekunk nincsenek ertelmes vitaink. Nem tudunk vitatkozni es ezt negativ ertelemben mondom. A kommunikacio mas, de a vitatkozas kozottunk frusztraloan gatolt az en reszemrol, teljesen.

O egyebkent, egy nagyon gyakorlatias, GŐGÖS, és higgadt a beszedjeben, ugyanakkor ha felbosszantjak, gusztustalanul a masikba lep, haragtarto.

- gyakorlat okaert, en nagyon hirtelen vagyok, es szinten nagyon nagy onteltseggel es gusztustalansaggal tudok valakit mar az elso percben elkuldeni a fxba, ami szerintema bika merkurral szemben negativ, ugyanis nem tudok “helyet” biztositani ahhoz a nyugalmi gőghöz amit O kepvisel.

Ellenben más illeto kos merkurjaval, igenis kijott belolunk aminek kikellett, es tul voltunk rajta. A bika merkurral en egy nagy nehez valamit erzek ami probal lenyomni, es ez engem kellemetlenul erint.

- annak ellenere ha a kapcsolatomat nezem, sokkal tobbet tanultam tole mint amit a sajat hirtelensegemtol elertem volna egy adott szituban ha masrol volt szo:)

2023. jan. 2. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!