A szűz csillagjegyű (nő) melyik csillagjeggyel jön ki jól?
Bak
Vízöntő
Halak
Kos
Bika
Ikrek
Rák
Oroszlán
Szűz
Mérleg
Skorpió
Nyilas
Hát nem tudom, lehet-e ezt horoszkópra "fogni", szerintem egyik ember sem egyforma (nyilván nem egyforma az összes szűz, vagy bika, oroszlán, kos stb..., nem egyforma tulajdonságaik vannak.
Én is szűz vagyok, ennek ellenére vannak bika, oroszlán családtagjaim szeretem őket és jól kijövünk, a párom szintén szűz, tehát 2 szűz is jól kijöhet egymással.
Nekem negatív tapasztalatom ikrekkel és kossal van, de csak 1-1 személyről van szó, szóval ebből még nem következtetnék arra, hogy akkor az összes kos és ikrek egy szar alak.
Normális kérdések alá senki nem ír. A normális válaszokat lepontozzák máshol is.
Az ilyenekre meg van kereslet és felpontozzák
6# ez tényleg érdekesen hangzik nem ismerek ilyen embert 😂
Párom meg én sem vagyunk egyszerűek amúgy
Én szűz vagyok ugye és oroszlán az aszcendensem
Párom meg ikrek, skorpió aszcendenssel...
Szerintem nem kell mondanom hogy a skorpió aszcendesre jellemző vonásai miatt imádom az ikrek tulajdonságaival viszont az őrületbe kerget néha 😂
Én személy szerint azért nem írok ki komlexebb, bonyolultabb kérdést, mert ahogy ti is írtátok, az alá nem ír senki :D viszont a könnyedebb témákat is szívesen kivesézem.
De dobjatok fel egy számotokra érdekes témát és én állok elébe ha csak ezen múlik.
Nem kedvelem a vizontoket :(
Bocsi utolsó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!