Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A szűz csillagjegyű (nő)...

A szűz csillagjegyű (nő) melyik csillagjeggyel jön ki jól?

Figyelt kérdés

Bak

Vízöntő

Halak

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

Mérleg

Skorpió

Nyilas

2022. dec. 7. 14:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, lehet-e ezt horoszkópra "fogni", szerintem egyik ember sem egyforma (nyilván nem egyforma az összes szűz, vagy bika, oroszlán, kos stb..., nem egyforma tulajdonságaik vannak.

Én is szűz vagyok, ennek ellenére vannak bika, oroszlán családtagjaim szeretem őket és jól kijövünk, a párom szintén szűz, tehát 2 szűz is jól kijöhet egymással.

Nekem negatív tapasztalatom ikrekkel és kossal van, de csak 1-1 személyről van szó, szóval ebből még nem következtetnék arra, hogy akkor az összes kos és ikrek egy szar alak.

2022. dec. 7. 18:01
 12/22 anonim ***** válasza:
26%

Normális kérdések alá senki nem ír. A normális válaszokat lepontozzák máshol is.

Az ilyenekre meg van kereslet és felpontozzák

2022. dec. 7. 18:31
 13/22 A kérdező kommentje:

6# ez tényleg érdekesen hangzik nem ismerek ilyen embert 😂

Párom meg én sem vagyunk egyszerűek amúgy

Én szűz vagyok ugye és oroszlán az aszcendensem

Párom meg ikrek, skorpió aszcendenssel...

Szerintem nem kell mondanom hogy a skorpió aszcendesre jellemző vonásai miatt imádom az ikrek tulajdonságaival viszont az őrületbe kerget néha 😂

2022. dec. 7. 18:32
 14/22 anonim ***** válasza:
33%
#12 Igen, itt tart az oldal kulturális színvonala. Nem is nagyon vágynak többre holmi sztereotipizálásnál.
2022. dec. 7. 22:35
 15/22 A kérdező kommentje:

Én személy szerint azért nem írok ki komlexebb, bonyolultabb kérdést, mert ahogy ti is írtátok, az alá nem ír senki :D viszont a könnyedebb témákat is szívesen kivesézem.

De dobjatok fel egy számotokra érdekes témát és én állok elébe ha csak ezen múlik.

2022. dec. 7. 23:26
 16/22 anonim válasza:
57%
Vizöntő mert én is az vagyok
2022. dec. 8. 20:03
 17/22 A kérdező kommentje:
Ez tipikus vízöntő válasz 😂
2022. dec. 8. 21:45
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem kedvelem a vizontoket :(

Bocsi utolsó

2022. dec. 8. 21:59
 19/22 anonim ***** válasza:
18-as, miért nem? Csak kíváncsi vagyok
2022. dec. 8. 22:07
 20/22 anonim ***** válasza:
Sajnos akikkel eddig találkoztam (kb 5-6 akiről tudtam) azt kell mondanom hogy nagyon távol áll tőlem az érzelmi világotok
2022. dec. 9. 09:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!