Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért nem beszélnek soha a...

Miért nem beszélnek soha a halak sötét oldaláról?

Figyelt kérdés

Mindig csak azt olvasni hogy milyen aranyos,cuki álmodozók de miért nem beszélnek arról hogy a legbunkóbb,önzőbb,pszichopaták is egyben? (:

Elég sok halakhoz kerültem közel (barátság,szerelem) és alapvetően tényleg cukik de életem legnagyobb taposasait is ettől a jegytol szendvedtem el,amikor átfordultak bunkóvá és érzéketlenbe. Arról miért nem írnak hogy nem csupa cukormáz ez a jegy se?

2022. dec. 7. 10:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az aszcendens na meg a többi bolygó, fényszög is sokat számít. Ahogy mindegyik jegynél, ezért nem lehet 12 kupacba rakni az embereket. A halak tényleg szétfolyós jegy, nagyon hangulattól függ, sokszor tud passzív, sodródó lenni, aztán megint lelkes, ha ihlete van. Ez sokaknak elég idegesítő vagy láthatnak bele gyanús motivációt abba, hogy ő sem tudja meghatározni saját magát.
2022. dec. 8. 06:09
 12/19 anonim ***** válasza:
89%
A halak tipikus mártír, áldozat típusok. Segítőkészek, naivak, kihasználhatóak. De szeretnék is a mártír szerepben tündökölni. A logika hiánya a legzavaróbb bennük. Jóindulatúak, de érzelmi manipulátorok.
2022. dec. 9. 15:53
 13/19 anonim ***** válasza:
47%
12. Ja persze mert valakit nem tudtál követni és épp halak volt. Lehet hogy te vagy hülye hozzájuk.
2022. dec. 9. 17:50
 14/19 anonim ***** válasza:
13-as, neked mi bajod? XD
2022. dec. 9. 18:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Nincsen bajom, csak nem értek egyet a 12-vel, hülyeséget beszél.
2022. dec. 9. 18:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez azért van mert a horoszkóp csak hazugság.
2022. dec. 12. 07:44
 17/19 anonim válasza:
mert ezek nagy átlagban vannak. és szerintem beszélnek.
2022. dec. 16. 20:48
 18/19 anonim ***** válasza:
#12 a mártír típus az a rák, nem a halak. De a naivitás nagyon igaz
2023. jan. 24. 09:22
 19/19 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem igaz a naivitás. És a többi sem így. Ezeket csak próbálják ráerőltetni a jegyekre. Max érzékelésbeli különbségek vannak jegyek között, vagy motivációban különbségek. Pl a halak sem naiv csak mások a motivációi.

A rák sem mártír. Hogy lehet így ledegradálni az emberek 8 % át? Mártír, a legrosszabb önbeteljesítő jóslat amivel valakit lehet illetni. A ráknál csak az erős kötődés a családhoz mint motiváció ami általában van.

2023. jan. 24. 09:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!