Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért nem beszélnek soha a...

Miért nem beszélnek soha a halak sötét oldaláról?

Figyelt kérdés

Mindig csak azt olvasni hogy milyen aranyos,cuki álmodozók de miért nem beszélnek arról hogy a legbunkóbb,önzőbb,pszichopaták is egyben? (:

Elég sok halakhoz kerültem közel (barátság,szerelem) és alapvetően tényleg cukik de életem legnagyobb taposasait is ettől a jegytol szendvedtem el,amikor átfordultak bunkóvá és érzéketlenbe. Arról miért nem írnak hogy nem csupa cukormáz ez a jegy se?

2022. dec. 7. 10:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Beszélnek. Írják is hogy önbizalom hiányosak vagyunk, könnyen rászokunk a drogokra stb. Nekem minden játszik amiket leírtak. Van a halakról egy csomó negatív dolog leírva. És szerintem többségében nem is tudunk ebből kitörni.
2022. dec. 7. 11:46
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 hverom halak mindegyik szereti a piát. Mikor kérdezem ezt minek azzal érvelnek hogy olyan szar ez a világ hogy csak így tudják elviselni. Amúgy nagy formák bírom őket és nagyon intelligensek
2022. dec. 7. 11:55
 3/19 anonim ***** válasza:
77%
A halak jegy olyan, mint az óceán aljnövényzete. Tele van olyan lényekkel, amiket máig nem értünk. Itt élnek a férgek, a kívülről szép, de belülről ronda, torz és veszélyes lények. Nem tudod mihez érhetsz hozzá, mi ehető, vagy mi esz meg téged.
2022. dec. 7. 13:16
 4/19 anonim ***** válasza:
90%

Azért beszélnek róla keveset, mert a halakról csak az tudja ezt aki tényleg ismert egyet közelről.

Amúgy szerintem egyik legijesztőbb jegy. Én szűzként jól kijövök velük, de a sötétebb érzéketlen oldalukat nagyon nem szeretem ha előveszik.

2022. dec. 7. 14:50
 5/19 A kérdező kommentje:
1# jo de az is olyan hogy szegeny halacska nem bírja a világot és fuggosegbe menekül :D semmi olyat nem írnak hogy bizony képesek rosszak lenni masikkal
2022. dec. 7. 17:03
 6/19 anonim ***** válasza:
90%

Hát aki függő (főleg drogokkal) az leginkább csak árt a környezetének. Szóval ez ilyen következmény is lehet...

(1-es voltam)

2022. dec. 7. 17:06
 7/19 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy viszont szerintem minden jegynek lehet "sötét oldala". Általánosságban akiket ismerek pl skorpiókat azok sokkal húzósabbak. De talán ez nem is a csillagjegytől függ, hanem valaki ilyen - valaki olyan.
2022. dec. 7. 17:10
 8/19 anonim ***** válasza:
69%

Nem képesek, én egyszer akartam valakinek rosszat, erre kiütéses lettem aznap, pár órán belül. Így aztán feladtam a rossz akarást, nekem nem megy.

Ismerek sok halakat, mind cuki, kivéve egyet aki túl sértődős fiú. De akiket ismerek halakat mind tök jó fejek, mindenki szereti őket ahogy tudom, sikeresek nagyjából, közös jellemzőjük a permanens időhiány. Szétszedik őket az emberek, a segítőkészség és sokoldalúság miatt állandó időhiányban szenvednek. Legalábbis én és a halak ismerőseim.

2022. dec. 7. 18:32
 9/19 A kérdező kommentje:
8 hat nem ugyanazokat a halakat ismerjük😅itt pl a legutaltabb munkatárs is pont halak xd
2022. dec. 7. 19:00
 10/19 anonim ***** válasza:
75%
Aszcedens számít...én nyilas vagyok de tök gátlásos befelé forduló mert szűz az aszcendensem sajnos.
2022. dec. 7. 21:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!