Nők, milyen napjegyű és/vagy aszcendensű férfiakat szerettek/rühelltek a legjobban, és miért? Elsősorban párkapcsolati, de akár általános emberi szempontból.
Figyelt kérdés
Már persze ha van nektek ilyen kedvelt vagy utált jegy/aszcendens.
Persze tudom, hogy valakinek a képlete sokkal bonyolultabb ennél, de engem most ez érdekel.
2022. nov. 24. 15:53
1/4 anonim válasza:
Akikkel csak a problémám van azok többségében: Mérleg, Nyilas, Halak.
Akikre irigykedek: Oroszlán (de velük nincs ilyen konfliktus).
Mérlegre és a Nyilasra szoktam még irigykedni.
A hetes házam: Oroszlán, benne egy Jupiter. És igen, a külvilágban ilyen jellegű emberek és társak jönnek. Egyenesen bevonzom őket. A Mérleg nem tudom honnan jön, semmi se áll ott nekem.
De itt nem csak a férfiakról írtam, hanem ebben vannak a kapcsolatok is meg a külvilág.
Volt egy ilyen partnerem: Egyes házas Nyilas Nap :D
3/4 anonim válasza:
Ki az aki lepontozott. Nem fogok válaszolni, mivel nem érdemes :D
4/4 anonim válasza:
Nem szeretek egy ember teljes horoszkópi képletéből egyetlen jegyet csak úgy kiemelni, de mérleg napjegyű férfiakkal soha nem tudtam kijönni, kiidegelnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!