Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mitől lesz egy bolygó harmonik...

Mitől lesz egy bolygó harmonikus ill. nem harmonikus állású?

Figyelt kérdés

Ha rangvesztettt állapotban van?

Esetleg akkor is, ha a Mars vagy a Szaturnusz támadja?

A házhelyzet számít?

Olvastam már több könyvben, hogy harmonikus-diszharmonikus, de magyarázat nincs mellette.

2022. nov. 23. 02:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jönnek az ufik. Főleg a semorgoziták, felszeletelik a adott bolygót egyenlő széles szeletekre, közepébe fuvokákat tesznek, és összekötő mazzaggal és harmonikáznak rajta. Főleg a semorgozita indulót.
2022. nov. 23. 07:58
 2/11 Bálvány ***** válasza:

Diszharmónikus állás pont ahogy gondolod: rangvesztett állapot, oppozició és kvadrát akármelyik bolygóval.

Harmónikus állapot ebből levezetheted.

2022. nov. 23. 10:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2022. nov. 23. 10:10
 4/11 anonim ***** válasza:

Mi van akkor ha egy uralmi helyzetben álló bolygó kvadrátban van vmivel? akkor az diszharmónikus vagy harmónikus (végül is uralmi helyzetben van).

Ha a száműzött bolygó trigont kap, akkor mi a helyzet?

2022. nov. 23. 11:26
 5/11 Bálvány ***** válasza:

Milyen bolygó támadja? Milyen jegyből? Mennyire pontos a kvadrát? stb.

A kérdések száma végtelen, mert ez nem reál tudomány!

Nem villanyszerelés, vagy informatika. Nem lesz itt egzakt eredmény soha. Csak irányokat, erőket, tendenciákat határozhatsz meg.

2022. nov. 23. 11:39
 6/11 A kérdező kommentje:

Na igen, mi van akkor pl., ha a Bak Szaturnuszt opponálja a Rák Mars :)

A Baknak a Mars az exaltációs ura, és a Rákban igencsak rangvesztett.

2022. nov. 23. 11:47
 7/11 Bálvány ***** válasza:

Mindig az egész képletet kell nézni. Melyik házakba vannak a bolygók?

Vannak más fényszögek, melyek a szembenállást oldják?

Nem lehet ennyire leegyszerűsíteni a kérdést.

2022. nov. 23. 12:04
 8/11 A kérdező kommentje:

Szat másodikban, Mars a nyolcadikban. 12-es házas Merkúr-tól kapnak egy trigont ill. szextilt.

OK, köszi, nem várom el az elemzést, nekem már az első válaszod is nagy segítség volt. Köszi.

2022. nov. 23. 12:10
 9/11 Bálvány ***** válasza:

Tehát a 2. házas Bak Szaturnusz egy nagyon racionális, megfontolt hozzáállást mutat a saját pénzügyekhez.

Dúskálásról itt szó sincs, mert szerintem otthon stoppolod a lyukas zoknikat. Mégsem olyan nehéz szegénységet jelent ez mint a Bika Szaturnusz

ugyanitt . Jelek szinten jó állás, de a mai fogyasztói társadalomban lenézett.

A Rák-Mars érzelmi küzdést jelenthet a mások pénze tekintetében a 8-ban. Tányértördeléses helyzetek lehetnek az asszonnyal a kosztpénz beosztásáról. Nehezen érted meg a műkörmös és fodrász költségeket, miközben Te spórolsz. (Tehát hiába küzdesz, rosszul jössz ki.)

Kb.Két ilyen helyzet áll szemben amit valahogy segít oldani Merkúr kedvező lehetőségekkel as 12-ből. Jelenthet itt ez rejtőzködő bűnös szellemi tevékenységeket is.

pl. Adathalászként lenyúlt pénzekkel enyhíted a saját és családi anyagi problémákat.

2022. nov. 23. 12:58
 10/11 A kérdező kommentje:

Tűpontos, köszi :)

Annyit korrigálnék, hogy én vagyok a zasszony, és nem a műköröm, hanem az autók fölösleges cserélgetése miatt ment a tányértördelés. (Óvatosan, mert azok is pénzbe kerülnek..:)

2022. nov. 23. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!