Mitől lesz egy bolygó harmonikus ill. nem harmonikus állású?
Ha rangvesztettt állapotban van?
Esetleg akkor is, ha a Mars vagy a Szaturnusz támadja?
A házhelyzet számít?
Olvastam már több könyvben, hogy harmonikus-diszharmonikus, de magyarázat nincs mellette.
Diszharmónikus állás pont ahogy gondolod: rangvesztett állapot, oppozició és kvadrát akármelyik bolygóval.
Harmónikus állapot ebből levezetheted.
Mi van akkor ha egy uralmi helyzetben álló bolygó kvadrátban van vmivel? akkor az diszharmónikus vagy harmónikus (végül is uralmi helyzetben van).
Ha a száműzött bolygó trigont kap, akkor mi a helyzet?
Milyen bolygó támadja? Milyen jegyből? Mennyire pontos a kvadrát? stb.
A kérdések száma végtelen, mert ez nem reál tudomány!
Nem villanyszerelés, vagy informatika. Nem lesz itt egzakt eredmény soha. Csak irányokat, erőket, tendenciákat határozhatsz meg.
Na igen, mi van akkor pl., ha a Bak Szaturnuszt opponálja a Rák Mars :)
A Baknak a Mars az exaltációs ura, és a Rákban igencsak rangvesztett.
Mindig az egész képletet kell nézni. Melyik házakba vannak a bolygók?
Vannak más fényszögek, melyek a szembenállást oldják?
Nem lehet ennyire leegyszerűsíteni a kérdést.
Szat másodikban, Mars a nyolcadikban. 12-es házas Merkúr-tól kapnak egy trigont ill. szextilt.
OK, köszi, nem várom el az elemzést, nekem már az első válaszod is nagy segítség volt. Köszi.
Tehát a 2. házas Bak Szaturnusz egy nagyon racionális, megfontolt hozzáállást mutat a saját pénzügyekhez.
Dúskálásról itt szó sincs, mert szerintem otthon stoppolod a lyukas zoknikat. Mégsem olyan nehéz szegénységet jelent ez mint a Bika Szaturnusz
ugyanitt . Jelek szinten jó állás, de a mai fogyasztói társadalomban lenézett.
A Rák-Mars érzelmi küzdést jelenthet a mások pénze tekintetében a 8-ban. Tányértördeléses helyzetek lehetnek az asszonnyal a kosztpénz beosztásáról. Nehezen érted meg a műkörmös és fodrász költségeket, miközben Te spórolsz. (Tehát hiába küzdesz, rosszul jössz ki.)
Kb.Két ilyen helyzet áll szemben amit valahogy segít oldani Merkúr kedvező lehetőségekkel as 12-ből. Jelenthet itt ez rejtőzködő bűnös szellemi tevékenységeket is.
pl. Adathalászként lenyúlt pénzekkel enyhíted a saját és családi anyagi problémákat.
Tűpontos, köszi :)
Annyit korrigálnék, hogy én vagyok a zasszony, és nem a műköröm, hanem az autók fölösleges cserélgetése miatt ment a tányértördelés. (Óvatosan, mert azok is pénzbe kerülnek..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!