Életed legsikeresebb/legrosszabb időszakait összevetetted tranzitjaiddal?
A Szaturnusz vissza térést vettem észre. Nagyon kemény volt az elmúlt három év. Most jövök csak ki belőle. A jegy elején áll a Szaturnusz érdekes hogy kb akkor kezdődött.
És volt egy személy az életemben aki nagyon terhes volt nekem. Mostanában jöttem rá hogy ő volt a Szaturnusz. A szinasztria is mutat olyan jeleket. Az ő Szaturnusza szemben áll az enyemmel és a holdammal is. Illetve az ő Szaturnusza kvadratban van a Merkúrommal.
Asszem még az ő Merkúrja együtt áll az én Szaturnuszommal és Holdammal. És akkor ott van szemben az ő Szaturnusza. Talán az én Jupiterem is szerepet játszik mert amúgy nekem Szaturnusz Jupiter szemben állásom is van.
A többit úgy nem figyeltem különösebben nem tűnt fel de ez nagyon
Nekem szinte mindig Szaturnuszi tapasztalataim vannak, nagyon kevésszer van az amikor nem és épp jobb, nem tart sokáig. Az elmúlt 3 év nagyon kemény volt.
Első vagyok és miért lettem lepontozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!