Hiszel a horoszkopókba? Melyik oldal hiteles?
Én egyszer egy horoszkópban nagyon is hívő barátomat megszivattam. Vitaztunk ezen, hogy hülyeség vagy sem, mondom oké felolvasok neked a bikát (mer hogy bika), nézzük meg őszintén mennyi igaz rád belőle. Ugye ez ilyen jellemzés volt. Na felolvastam neki, mondta közben, hogy hát ez is igaz, ez is, ez is, kb 90 százaléka igaz volt.
Végén meg benyögtem, hogy na az szuper, csak én a skorpiót olvastam fel.
astronet.hu
Akik szerint a horoszkóp hülyeség, azok azt hiszik, hogy a vízöntő vízjegy. Szóval nem tudnak semmit se a horoszkópokról :D
13
Napsugárbaba, te olyan okos vagy! Gondolom a valóéletben is rühell mindenki, mint a szart. Vagy ott megjátszod magad?
Attól, hogy azt hiszem, hogy a kentaur ló, még nem lesz kevésbé nem létező. Delíriumos ostoba picsa, legközelebb olvass publikációkat ilyen szarok helyett.
Hogy a horoszkóp melyik oldala hiteles? A hátoldala, ahol a receptrovat van...
Az asztrológia egy spirituális szimbólumrendszer (bár nem a legszofisztikáltabb), s mint ilyen, az elmélyülést segíteni hivatott. Ezt váltja aprópénzre a horoszkóp, ráadásul hazug és vásári módon.
Mintha a frigyládát arra használnád, hogy hullott szilvát rohassz benne cefrének.
Kos, szűz, skorpió ők 3-man a leggonoszabbak, ezzel a 3 jeggyel vigyázni kell.
Vízöntő, mérleg, nyilas ők 3-man a legérzékenyebbek, de egyben okos ésszel gondolkoznak.
Sziasztok nekem mérleg a csillagjegyem, én pont nem szoktam ideges lenni, már évek óta nem szoktam idegesnek lenni, sőt sikeres és szerencsés ember vagyok, okosan gondolkodom.
25/F
Mérleg jegyűeket inkább nem idegesnek mondanám, inkább érzékenyeknek, ergó nem szeretik, nem esik nekik jól, ha bántják őket, akár okkal, de ok nélkül pláne nem tetszik a mérleg jegyűeknek főleg, ha meg ok nélkül bántják őket.
Nem gonoszak a mérlegek, de jó a megjegyző készségük, azaz nem felejtenek.
Haragjukat nem mutatják ki, elrejtik, de tudatuk alatt tesznek, harcolnak azért, hogy a rossz negatív kudarc után jóra forduljon a helyzetük.
Mérleg jegyűeken bár nem mindegyikükön látszik, de amúgy okos kitanult emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!