Ha Facebookon rákeresel az Asztromémek oldalára, az valós például. Valódi személy áll mögötte, aki az arcát is vállalja, és pénzért természetesen a horoszkópodat is megcsinálja, kielemzi, tanácsot ad.
Nem tudom így érted-e a valósságot, de az én fogalmaim szerint ez valós.
Sziasztok nekem mérleg a csillagjegyem, én pont nem szoktam ideges lenni, már évek óta nem szoktam idegesnek lenni, sőt sikeres és szerencsés ember vagyok, okosan gondolkodom.
25/F
Mérleg jegyűeket inkább nem idegesnek mondanám, inkább érzékenyeknek, ergó nem szeretik, nem esik nekik jól, ha bántják őket, akár okkal, de ok nélkül pláne nem tetszik a mérleg jegyűeknek főleg, ha meg ok nélkül bántják őket.
Nem gonoszak a mérlegek, de jó a megjegyző készségük, azaz nem felejtenek.
Haragjukat nem mutatják ki, elrejtik, de tudatuk alatt tesznek, harcolnak azért, hogy a rossz negatív kudarc után jóra forduljon a helyzetük.
Mérleg jegyűeken bár nem mindegyikükön látszik, de amúgy okos kitanult emberek.
Vízöntő, Ikrek, Mérleg
A levegő szinte egy észkombány, a levegő elem az okosságot hordozza, ezért általában a levegő jegyek a vízöntő és az ikrek meg még a mérleg ezek lángésszel bírnak.
Persze vannak kivételek, de a legtöbbjük okos a levegő eleműek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!