Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik horoszkóp oldal valós?

Melyik horoszkóp oldal valós?

Figyelt kérdés

#horoszkóp #ezotéria #Horoszkópoldal
2022. ápr. 3. 21:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha Facebookon rákeresel az Asztromémek oldalára, az valós például. Valódi személy áll mögötte, aki az arcát is vállalja, és pénzért természetesen a horoszkópodat is megcsinálja, kielemzi, tanácsot ad.

Nem tudom így érted-e a valósságot, de az én fogalmaim szerint ez valós.

2022. ápr. 4. 01:32
 2/14 anonim ***** válasza:
Instagramon a kreativasztrologia
2022. ápr. 4. 08:50
 3/14 anonim ***** válasza:
16%
Számodra az a valós, amelyiket elhiszed.
2022. ápr. 4. 15:23
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Azok az oldalak amik ugy alapvetően megbízhatonak tünnek. Pl nem ilyen világunk eltitkolt érdekkessegei, meg titkok szigete meg ilyesmi. Pl a legkevesbé megszerkesztett nem tul igenyes oldalak.
2022. ápr. 4. 19:31
 5/14 szpeti1991 ***** válasza:
8%
A "valós horoszkóp" kifejezés oximoron.
2022. ápr. 8. 05:41
 6/14 anonim ***** válasza:
51%

Sziasztok nekem mérleg a csillagjegyem, én pont nem szoktam ideges lenni, már évek óta nem szoktam idegesnek lenni, sőt sikeres és szerencsés ember vagyok, okosan gondolkodom.

25/F

Mérleg jegyűeket inkább nem idegesnek mondanám, inkább érzékenyeknek, ergó nem szeretik, nem esik nekik jól, ha bántják őket, akár okkal, de ok nélkül pláne nem tetszik a mérleg jegyűeknek főleg, ha meg ok nélkül bántják őket.

Nem gonoszak a mérlegek, de jó a megjegyző készségük, azaz nem felejtenek.

Haragjukat nem mutatják ki, elrejtik, de tudatuk alatt tesznek, harcolnak azért, hogy a rossz negatív kudarc után jóra forduljon a helyzetük.

Mérleg jegyűeken bár nem mindegyikükön látszik, de amúgy okos kitanult emberek.

2023. dec. 28. 07:03
 7/14 anonim ***** válasza:

Vízöntő, Ikrek, Mérleg

A levegő szinte egy észkombány, a levegő elem az okosságot hordozza, ezért általában a levegő jegyek a vízöntő és az ikrek meg még a mérleg ezek lángésszel bírnak.

Persze vannak kivételek, de a legtöbbjük okos a levegő eleműek közül.

2023. dec. 30. 09:00
 8/14 anonim ***** válasza:
A mérleg egy igazi csodabogár, az ikrek okos és cseles, a bika ravasz, erőfitoktató.
jan. 5. 11:23
 9/14 anonim ***** válasza:
47%
Az mit jelent, hogy a mérleg csodabogár?
jan. 5. 14:37
 10/14 anonim ***** válasza:
51%
Azt jelenti, hogy kimagasló, kitűnik a többi emberek közül. Több dologról is tud, amikről mások nem tudnak.
jan. 5. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!