Hogyan tudnék férfiként Oroszlán vagy Nyilas karakterű nőkkel ismerkedni, ha én magam alapvetően Kos-Nyilas karakter vagyok, de visszahúzódó Rák, Bika, Mérleg karakterré változtam - miközben ott szunnyad bennem a tűz és az erő?
Én pl. oroszlán vagyok skorpió aszcendenssel. Micsoda szép párosítás, igaz? Egy ideig én se foglalkoztam vele, de többek tanácsára elolvastam néhány bővebb jellemzést!
Lehetne ezt szépíteni, de minek: ha nem vagy elég határozott, ezermester, segítőkész, realista, gyors gondolkodású, akkor elnyomlak, mint egy csikket és széttiporom a lelki világodat úgy, hogy nekem fel sem tűnik. A tutyimutyi, életképtelen, mamakedvence, döntésképtelen emberek nem valók mellénk.
Amire esetleg tudsz figyelni: a nyilasok okoskodni szoktak a semmire és nagyon hajlamosak a begyöpösödött gondolkodásmódra és a lehetetlen kergetésére. Ez taszítja a totálisan realista oroszlánt.
Az oroszlánt meg kell hódítani, bizonyítani neki folyamatosan, majd megtartani. Ha leszarsz, nem foglalkozol velem, akkor elindul az édes bosszú.. vagy csak simán otthagylak. Ha megpróbálsz átverni vagy manipulálni, min. duplán kapod vissza, tehát nem érdemes hazudni a randikon, mert egyből levágjuk!
Szörnyű ezt kimondani, de egy rohadt köcsög vagyok sokszor, zsigerből beszólok bárkinek és nem akárkit engedek közel magamhoz..
Na kb. ilyen egy oroszlán nő, sok sikert! :)
Köszi a tartalmas választ, megdöbbentő volt olvasnom, fájt, de jól is esett a Kos-jellegű őszinteséged.. :) Ezek után nem mondom azt, hogy "ide nekem EGYBŐL az oroszlánt".. :)) pláne egy ilyen "vad oroszlánt", mint amilyen te vagy.. :)
Én egy erős, értékes karakter vagyok, csak sok ütést kaptam, és a legnagyobbakat kis gyerekként, a szüleimtől.. Ezek hatására nem kemény, arrogáns, "macsó" figura lett belőlem, hanem "szerencsétlen".. Ez van, így alakult..
Lazán dobálod a negatív jelzőket, "tutyimutyi, életképtelen, mamakedvence, döntésképtelen" - csak azt nem fogod fel, hogy egy értékes embert hajítasz agresszíven a szemétdombra azért, mert vak és türelmetlen vagy, mert nem látsz túl a felszínen.. Javaslom, ezt kezeld problémának a magad vonatkozásában, és tarts önvizsgálatot, kikkel bántál eddig így, és hogy ez mennyire volt reális és igazságos..
A kérdésem az, milyen karakter(ek) mellett tudnék megerősödni, illetve felerősödni egy Oroszlánhoz, illetve hogyan tudnék magamhoz szelidíteni egy Oroszlánt. :) Mert a Rák, Mérleg és hasonló karakterek nem nekem valók, mellettük nem tudok "felnőni", ezt gondolom érted..
Jó, hát én most direkt sarkosítva adtam elő, hogy ne legyenek hiú ábrándjaid! Az oroszlány vezér típus, amivel együtt jár, hogy nekem van igazam és azt mondok, amit akarok.
Ne gondolkodj azon, hogy oroszlán-e aki ott ül. Ne megfelelni akarj másnak, hanem megismerni! Halak férfival voltam együtt 13 évig. Pedig a létező legrosszabb kombónak mondják. Ne kombináld túl a semmit így az elején, csak élj!
Mondhatsz, amit akarsz - de mi az, hogy neked van igazad? :) Mondod ezt egy Kos-nak? Ilyen erős megjegyzéssel azért legyél óvatosabb.. :)
Azt hinném, hogy egy (ilyen) erős Oroszlán megeszi a Halak-at vacsorára, aztán megy tovább.. :) Miért csináltál ilyet, mi volt ebben jó neked? Régebben másmilyen voltál? Találkozáskor, élőben milyennek mutatod magad?
Nem csak ezek számítanak, hanem mint férfi, főleg a Marsod és a Holdad. Az se mindegy, melyik bolygód milyen házra esik, milyen fényszöget kap. Lehet, hogy nálad ezek a tüzes alapok ki vannak oltva sok minden egyébbel és nem is az illik hozzád, akit kiokumláltál.
Egyébként Halak és Oroszlán leginkább azért nem jó, mert az Oroszlánt hosszú távon idegesíti a Halak depressziója és hogy nem elég anyagias, ugyanakkor a kémia meg nagyon is meglehet köztük és jó dogokra tudják tanítani egymást (mondjuk az Oroszlánra ráfér az empátia, a Halakra meg az önállóság és a határok meghúzása, ami tipikusan mindkettejüknek lehet karmikus feladat, amiben segíthetik egymást). De itt is még annyi mindennek kell klappolnia.
Írd be a születési idődet valami kalkulátorba és megkapod a képleted, ami mélyebb önismerethez vezethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!