Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bakhoz a bika vagy a szűz...

Bakhoz a bika vagy a szűz csillagjegy illik jobban?

Figyelt kérdés

2022. szept. 15. 07:29
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
Csakis a halak. A többiből katasztrófa lesz. A szűzből főleg, de a bika is rettentő rossz.
2022. szept. 15. 07:34
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
A szűz passzol és forsítva is.
2022. szept. 15. 08:00
 3/9 anonim ***** válasza:
56%

Ez most komoly??

Ennyiből megítélve: merev, begyepesedett kapcsolat. Egyéb bolygóállások figyelembe vételével pedig lehet, hogy ideális pár.

2022. szept. 15. 09:08
 4/9 anonim válasza:
47%
Az sem mindegy, hogy napjegy vagy aszcendens esetleg holdjegy. Például nekem a napjegyem nem Bak, viszont az aszcendensem és a Holdam is a Bakban van, ezért lehet rám jobban igaz lesz ez a jegy, mint esetleg egy Bak napjegyű emberkére. Az én párom Halak és szerintem ez a tökéletes párosítás. Egy Bak embernek szüksége van az érzelmekre, hiszen ő maga elég sivár érzelmileg. Ezért én a Halakat esetleg a Rákot mondanám. Bika Szűz egyformán rossz. De igaza van az előttem szólónak, mindig a teljes képletet kell nézni, mert akkor egy Bika vagy Szűz napjegyű is lehet jó párja, amennyiben más bolygók ezt kiegyensúlyozzák.
2022. szept. 15. 13:15
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
A szűzzel tökéletesen működött!
2022. szept. 16. 14:09
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
Férjem bak én szűz , működik
2022. szept. 16. 15:24
 7/9 anonim ***** válasza:
25%
A szűznek mindegy. Vagy képes eredentő adottságainak megfelelően élni és mindenből tanulni, vagy mindenképp megszenvedi, hogy mindenkinél okosoabb! :)))
2022. szept. 19. 10:51
 8/9 DrFaktor ***** válasza:
56%

A Bak (és minden más jegy) ideális partnere a vele szemben lévő jegy. Ez pedig jelen esetben a Rák. Egyszerűsítve: a Rák megtalálja a kemény Bakban azt a szilárd támaszt, akire a világ kihívásaival szemben szüksége van, cserébe lágyságot, érzelmeket, melegséget visz a Bak sokszor kemény és sivár világába. Teljesen mindegy, hogy ascendensről vagy Napról van szó, ez a két minőség keresni fogja egymást és rendkívül mély, ragaszkodó kapcsolatot tud egymással kialakítani.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ez a két jegy csak egymással tud kapcsolódni. Nincs olyan, hogy két jegy kapcsolata “rossz”, legfeljebb nem ideális. Mindannyian rendkívül összetettek vagyunk, és az egymással való interakciókban rengeteg minden múlik az egyéb állásokon, fényszögkapcsolatokon. Ezeknek vizsgálatáról szól az asztrológiában a szinasztria.

Ami a kérdésben említett két jegyet illeti, a Szűz rendszerező intellektusa és a Bak alapos, logikus gondolkodása jól kijön egymással, a Bikával pedig a “két lábbal a földön” mentalitásban tudnak találkozni.

Én pl. Mérleg ascendenssel és Bak Nappal (valamint Jupiterrel, Merkúrral, Vénusszal) rendelkezem, és mindkét legutóbbi tartós párkapcsolatomban Rák-Szűzzel kötöttem magam össze (Rák asc., Szűz Nap: 4 év, Szűz asc., Rák Nap: 10 év)

2022. szept. 20. 02:03
 9/9 NTBS ***** válasza:
48%
Szerintem nem ezen múlik a dolog.
2022. dec. 19. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!