Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Tapasztalatok a nyilas férfiak...

Tapasztalatok a nyilas férfiakkal?

Figyelt kérdés
Szerintem kicsit makacsok, nehéz őket meggyőzni bármiről. Még romantikus kapcsolatom egy nyilassal sem volt. (vízöntő vagyok) Nektek mi a véleményetek?

2022. szept. 12. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
Oroszlán vagyok, tehát elvileg illene hozzám ez a jegy. Ehhez képest a két Nyilas exem életem két legrosszabb párkapcsolata volt. Lusták, motiválhatatlanok, agresszívak, gyávák, és a világon minden fontosabb nekik, mint a párjuk. A saját ígéretüket és adott szavukat is magasról letojják.
2022. szept. 12. 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én Nyilas férfi vagyok és egyáltalán nem olyan, mit az exeid. Az igaz, hogy makacs vagyok, de nagyon is motivált, az idealista szintekig. Ráadásul nagy empatikus érzékkel rendelkezem. Engem valóban érdekelnek az emberek és a problémáik. Amit ígérek betartom, a párkapcsolatban minél mélyebb, kiegyensúlyozottabb és kielégítő kapcsolatra törekszem.
2022. szept. 12. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:
44%
Rossz tapasztalatom volt, egocentrikusak, az ő terveiket ne húzza keresztbe senki, simán átmennek agresszívba, nagyon jól meg tudják játszani magukat és igazi romantikát én se tapasztaltam tőlük még. (műromantikát igen)
2022. szept. 21. 02:29
 4/4 anonim ***** válasza:
39%
Igen, ilyenek a nyilasok. Romantika meg hasonló nyálas dolgok nem nagyon érdeklik őket.
2022. okt. 25. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!