Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért veszik sokan semmibe az...

Miért veszik sokan semmibe az asztrológiát, mikor már a külső kisugárzás, szemek alapján leolvasható az illetőről az, kellő tapasztalattal, hogy milyen aszcendenssel rendelkezik?

Figyelt kérdés
És akkor ott van még pl. a Holdjegy, a lélek, a szív ami meghatározza azt, hogy mennyire vagy esetlegesen hidegszívű vagy pont ellenkezőleg. De ott van még ugye kilenc bolygó domináns, amivel pontosan körülírható egy-egy személyiség. Aztán ugye ha az ember felhozza ezt máshol is, még őt nézik hülyének, mert nem tudják hogy a Merkúr-Uránusz együttállásom van Vízöntőként, ami finoman szólva is átlag feletti intelligenciát eredményezett számomra, nyughatatlan elmével. Egyszerűen megismertem magam vele én is csak kívül-legbelül.

2022. szept. 6. 13:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Az asztrológusok sem egyforma tudással bírnak. Én helyeslem azt, ha nem jóslásra használják, mert ha valaki nem rendelkezik benne kellő tapasztalattal, az könnyen félreértelmezhet vagy félremagyarázhat benne dolgokat.

Azaz, ha feltételes módot használnak, csupán ezért teszik.

Ugyanakkor biztosra veszem, hogyha valóban szaktekintély útmutatását kérted, hogy egy másik személy esetében a "jóslat" más "általánosságokról" szólt volna, mint a te esetedben.

2022. okt. 14. 09:40
 22/25 anonim ***** válasza:

"Elég ha én olvasok másokban"

Na hajrá. #19-es vagyok.

"Miért veszik sokan semmibe az asztrológiát"

Bizonyíts. Ott van, hogy mikor születtem pontosan. Megmutathatod, hogy működik az, amiben sokan nem hisznek.

2022. okt. 14. 10:15
 23/25 anonim ***** válasza:

#19-re

Érzékeny, gondoskodó személy vagy, éles elmével, jó intellektussal, széles érdeklődési körrel és info-éhséggel megáldva. Azonban az érzelmi dolgokban is keresed az értelmet, a gondoskodást és érzelmeket is alárendeled ennek, és ez örök választási kényszert szül benned. Az erőteljes meggyőzési vágy, egy karmikus sebből ered. Most, vagy előző életedben előfordulhattak beszéd- illetve kommunikációs hibák, raccsolás, dadogás, selypítés, stb. ebben az életben meg kell tanulnod elfogadni más véleményeket is a sajátodon kívül, s így kevesebb bántás és támadás éri majd a személyiségedet. Jóindulatod sokszor nem a megfelelő eszközökkel fejezed ki mások irányába, ez egy anyai mintából is adódhat nálad és felnőttként kötődési nehézségeket okoz, habár fontosak számodra az anyagi javak és a biztonság. Nekem úgy tűnik, ennek ellenére van vagy lesz melletted majd valaki párként, de konfliktusokkal. Hivatásodban kizárólag a tudatosság vezérel. Szintén karmikus feladat nálad a tudatosság, irányítás és önérvényesítés hármasa, ezekkel problémád volt előző életedben és most negatív érzelmek felvállalását és konfliktuskezelést kell tanulnod (Bakker :D :D ezt jól csinálod itt, bár szerintem olykor sok!) Karmád ezen része egyébként a már korábban említett dologhoz (beszédhiba, kommunikációs hiba) szorosan köthető. Vagyis előző életedben, -esetleg most is- küzdöttél ilyen jellegű dologgal, és a konfrontálódás önérvényesítés által tudsz /fogsz átlendülni ezen a karmán.

Álmaid, vágyaid céljaid beteljesüléséért hegyeket vagy képes megmozgatni, sokszor önmagad és érzelmeid ellenében mész az adott célig. A munkádban /hivatásodban én úgy látom nem érzed kiteljesedni azt, amit szeretnél. Ez nálad életszemléletedből adódik: jó eséllyel kísérletező típus vagy, vonzanak az új dolgok, ám ötleteidet nem mindig fogadják szívesen. Keresed az egyedi ötleteket és megoldásokat. Informatika, technika, műszaki dolgok vonzanak. Emberi kapcsolataidban túlszabályozottnak, elemzőnek/kriitikusnak, szigorúnak tűnsz, illetve ha házas vagy egy ilyen tulajdonságokkal bíró társad van, akit szellemi vetélytársnak tekintesz, ám ez a konfliktusok ellenére jó hatással van rátok. A "harcos nő" energiát karmikus feladatként sodorta melléd az élet. A házasság intézményéhez való viszonyod...hát,... Maga a családi hátteret illetően a rugalmasságot, és az érzelmekben a "hideg józanságot"...Hoppá.... inkább élettársi kapcsolatnak tűnik ez a párkapcsolat.. Intellektuálisan vibráló, mozgalmas. Pénzügyekben nem mindig egyeznek az elképzelések álmaitok megvalósítása terén. Szereted a nőies nőket, akiknél ez nemcsak a külsőségekben mutatkozik meg. Nálad kéz a kézben jár a külső és belső szépség egy nőnél, társadat illetően ez alap elvárás részedről. Társaddal (ha nem élettársi a kapcsolat) akkor elvált vagy, vagy egyéb jelentős változások voltak az otthon / családi háttér kapcsán.

Gyermekkel kapcsolatban lehetnek problémák: fenntartások a gyerekvállalással kapcsolatosan, későn jött gyerek vagy nőgyógyászati akadályok a társnál.

2022. okt. 14. 18:43
 24/25 anonim ***** válasza:

* " Maga a családi hátteret illetően a rugalmasságot, és az érzelmekben a "hideg józanságot"..."

helyesen:

"A családi hátteret illetően túlszabályozottak az igényeid, ugyanakkor házastársadtól (ha van) elvársz bizonyos fokú rugalmasságot, és az érzelmekben a "hideg józanságot"

2022. okt. 14. 21:19
 25/25 anonim ***** válasza:

#23-asnak (#19-es vagyok):

"Érzékeny, gondoskodó személy vagy, éles elmével, jó intellektussal, széles érdeklődési körrel és info-éhséggel megáldva."

A gondoskodót túlzás lenne kiemelni, az érdeklődési köröm nem annyira széles, a többi stimmel.

"erőteljes meggyőzési vágy"

Ez csak akkor van, ha nyilvánvaló hülyeségre kell rámutatni vagy kritikus a helyzet.

"Most, vagy előző életedben előfordulhattak beszéd- illetve kommunikációs hibák, raccsolás, dadogás, selypítés"

Mostaniban biztos nem, előző életemről meg nem tudok.

"ebben az életben meg kell tanulnod elfogadni más véleményeket"

Semmi bajom azzal, hogy rengeteg más vélemény van.

"felnőttként kötődési nehézségeket okoz"

Nincsenek kötődési nehézségeim, végtelen lojális vagyok akár a páromhoz, akár a barátaimhoz.

"habár fontosak számodra az anyagi javak és a biztonság"

Nem tudom miért "habár", inkább azt mondanám, hogy messzemenően fontosak.

"Nekem úgy tűnik, ennek ellenére van vagy lesz melletted majd valaki párként, de konfliktusokkal."

Lassan 18 éve vagyok együtt a párommal, aki 14 éve a feleségem. Szinte konfliktusok nélkül, azok is apróságok.

"Hivatásodban kizárólag a tudatosság vezérel."

Ez mit jelent? Szeretem a munkámat és pont azért csinálom, mert többnyire élvezem.

"tudatosság, irányítás és önérvényesítés hármasa"

Nemtom mi a karmikus feladat, de tudatos vagyok, szeretem irányításom alatt tudni a számomra fontos és általam irányítható(!) dolgokat. Amikre nincs ráhatásom, azt meg jobb elengedni.

Önérvényesítést is rá lehet fogni.

"negatív érzelmek felvállalását és konfliktuskezelést kell tanulnod"

Elég tudatosan kezelem ezeket is. Ezeket meg mindenkinek kell tanulni, nem? Amikor szocializálódunk gyerekként, akkor azért ezek előjönnek.

"Álmaid, vágyaid céljaid beteljesüléséért hegyeket vagy képes megmozgatni, sokszor önmagad és érzelmeid ellenében mész az adott célig."

Stimmel.

"A munkádban /hivatásodban én úgy látom nem érzed kiteljesedni azt, amit szeretnél."

Én úgy látom, hogy mostanában pont de. Egyébként kinek nincsenek érzelmi/egyéb hullámvölgyei a karrierje során?

"Ez nálad életszemléletedből adódik: jó eséllyel kísérletező típus vagy, vonzanak az új dolgok, ám ötleteidet nem mindig fogadják szívesen."

Hát van amikor igen, de inkább pragmatikus vagyok.

Kinek az ötleteit fogadják mindig szívesen?

"Keresed az egyedi ötleteket és megoldásokat. Informatika, technika, műszaki dolgok vonzanak."

A jól működő megoldásokat keresem. Programozó vagyok, szóval az informatika talált.

"Emberi kapcsolataidban túlszabályozottnak, elemzőnek/kriitikusnak, szigorúnak tűnsz, illetve ha házas vagy egy ilyen tulajdonságokkal bíró társad van, akit szellemi vetélytársnak tekintesz, ám ez a konfliktusok ellenére jó hatással van rátok"

Meglévő kapcsolataimban nem, új ismeretség kialakulásánál mondhatjuk.

Feleségemre rá lehet fogni a dolgot. Szellemi vetélytárs? Szeretem az okos emberek társaságát, ezt nevezhetjük úgy, hogy csak a szellemi vetélytársak társaságát kedvelem. Konfliktusok még mindig nincsenek.

"Maga a családi hátteret illetően a rugalmasságot, és az érzelmekben a "hideg józanságot"...Hoppá.... inkább élettársi kapcsolatnak tűnik ez a párkapcsolat.. Intellektuálisan vibráló, mozgalmas."

Hideg józanság oké.

Az biztos, hogy nem mozgalmas. Néha intellektuálisan vibráló.

"Pénzügyekben nem mindig egyeznek az elképzelések álmaitok megvalósítása terén."

Alapvetően egy irányba szoktunk húzni. Olyan meg a világon nincs, hogy mindig egyezzen minden elképzelés.

"Szereted a nőies nőket, akiknél ez nemcsak a külsőségekben mutatkozik meg."

A nőies nő alatt mit értünk? Mert lelkivilág nem tipikus nő a feleségem, hanem sokkal racionálisabb és kiszámíthatóbb, mint az átlag nő.

"Nálad kéz a kézben jár a külső és belső szépség egy nőnél, társadat illetően ez alap elvárás részedről."

Stimmel. (Bár azt tippelném, hogy az emberek 90%-nál stimmel.)

"Társaddal (ha nem élettársi a kapcsolat) akkor elvált vagy, vagy egyéb jelentős változások voltak az otthon / családi háttér kapcsán."

Nem vagyok elvált, hanem házas. Nem voltak jelentős változások.

"Gyermekkel kapcsolatban lehetnek problémák: fenntartások a gyerekvállalással kapcsolatosan, későn jött gyerek vagy nőgyógyászati akadályok a társnál."

Van két fiunk, lassan 10 és 12 évesek.

Gyerekvállalással kapcsolatban a legtöbb férfinak vannak fenntartásai, de meggyőzhető voltam.

Határozottan jobb, mint vártam.

Kicsit hasonlónak - de jobb találati arányúnak - éreztem, mint amiket egy napilap horoszkópjában találni, hogy van, ami épp stimmel, van ami meg nem.

Mindenesetre értékelem, hogy rászántad az időt az elemzésre!

2022. okt. 14. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.