Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen csillagjegyű emberrel...

Milyen csillagjegyű emberrel volt a legtöbb problémád?

Figyelt kérdés

Van olyan csillagjegy, amelyik jegy szülöttjeivel a leginkább rossz tapasztalataid vannak?

Szóval vettél ilyet észre, hogy pl xy csillagjegy szülöttjei az agyadra mennek?

Szkeptikusok kíméljenek!

Akik nem hisznek ebben, azoktól NEM kérek válaszokat.

2010. szept. 24. 21:18
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
51%

mérleggel, halakkal, bikával,....

bika vagyok

2010. szept. 25. 21:22
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

A halakkal vagy a vízöntővel... de igyekszem, csak ők félreértik közeledéseimet, és mindig félreismernek. Pedig a halakban sok az önbizalom, és erős akaratúak, jó lenne egy ilyen embert a barátomként tudni! Szintúgy vízöntőt is, de itt mások a gondok... állandóan másra gondol, és nem érdekli a véleményem, noss egy kicsit félek tőle :)

Mérleg a legjobb barátnőm

Kos a legjobb barátom

Mindkettőjüket nagyon szeretem!

(Nyilas-nagyon aranyos szerintem

Szűz-az aszcendensem, szeretem őket, bár nehéz kiismerni

Bika-ilyen embert nem ismerek nagyon, de ők szimpatizálnak velem

Ikrek-mindegyik kicsit fura, ám a legtöbb barátom ilyen!

Oroszlán-egyszer fent... egyszer lent

Rák-olyan érzésem van, nem értenek meg engem

Skorpió-jó haver, sokat hülyül, de nem bíznék meg benne)

Bak-hát ez én lennék :)

2010. szept. 25. 21:40
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Utsó vagyok:

A bak általában nem szokott megítélni más jegyeket, hanem azok őt. Pedig nem árt tudni, hogy a bak az a jegy, amelynél legjobban számít az aszcendense. Az enyém szűz... ez bár kicsit nagyvonalú becslés, olyan 45-50%-ban számít a bak mellett az ember személyiségében.

Aki szintén bak, és nem tudja, hogy mi az aszcendense, itt megnézheti:

[link]

2010. szept. 26. 10:35
 24/41 anonim válasza:

A bakokkal egyátalán nem tudom magam megértetni.

Oroszlán nő vagyok, oroszlán aszcendenssel.

2010. szept. 26. 13:18
 25/41 anonim ***** válasza:
10:35 nekem nem adja ki! Azt írja, hogy írd be a kezdő betűket! Pedig beírtam és ki is adta a születési helyem. Ohhh de mérges lettem most :@
2010. szept. 26. 13:52
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Nyilas nő vagyok, Szűzekkel folyamatos konfliktus, de minddel kivétel nélkül, az Ikrek felszínessége is kikészít. Ezekkel van a legtöbb gáz.
2010. szept. 26. 15:32
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
skorpió vagyok-bakokkal nagyon nem jövök ki és kossal meg rengeteget versenyzek...többnyire én nyerem a háborút de ők a csatákat =)
2010. szept. 26. 17:44
 28/41 anonim ***** válasza:
A szüzekkel... wááá!!:D Megfojtanak a jellemükkel. Meg a skorpiókkal, amely típusba én is beletartozom ugyan, de számomra egyszerűen elviselhetetlen a skori nők jelleme (na jó, volt egy kivétel:))
2010. szept. 26. 17:52
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

bak vagyok halak aszcendenssel. és mint fentebb is írták, valóban számít az aszcendens. nekem pölö nagyon sokat lágyít a jellemem!

a kérdésre pedig a válasz: a szűz jegyűekkel van a legtöbb gondom. ideig-óráig okés a dolog, de amikor felszínre kerül a kisebbségi, önbizalom hiányos énjük, akkor már nagyon elviselhetetlenek tudnak lenni.

2010. szept. 27. 15:59
 30/41 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. kedves kérdező és a Te véleményed, jegyed?
2010. szept. 27. 16:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!