Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Rák férfiakról/fiukròl mit...

A Rák férfiakról/fiukròl mit lehet tudni a leginkább?

Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 12:40
1 2
 1/20 anonim válasza:
83%
Nehezen lesznek szerelmesek, de ha beleszeretnek valakibe, akkor őt tiszta szívükből szeretik és bármit megtennének érte. Könnyen alkalmazkodnak, nagyon szerethető típusok. Család számukra az első, értük bármit megtennének. Amit én tapasztaltam, hogy nagyon nehezen bíznak másokban, sok időre van szükségük a bizalom kialakulásához. Párommal tapasztaltam ezeket, ő Rák jegyű, így csak belőle kiindulva tudok erről nyilatkozni.
2022. aug. 19. 13:04
 2/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszát. 😀

Aki nekem most post tetszik egy Rák jegyű, és nagyon titokzatos. Nem beszél sokat, de azért kedvesnek tűnik. Próbáltam nyitni felé, egy jót beszélgetni de nem akarta megnrzni az üzenetem, pedig azelőtt beszélgettünk, nem tudom mi lehet a gond. 😔

2022. aug. 19. 13:11
 3/20 A kérdező kommentje:
*megnézni
2022. aug. 19. 13:12
 4/20 anonim válasza:
Nem lehet esetleg, hogy van párja? :)
2022. aug. 19. 13:14
 5/20 anonim válasza:
Én is olyan vagyok, mint amiket az 1-es leírt, s ráadásul független, 43 éves férfi:-))
2022. aug. 19. 13:23
 6/20 A kérdező kommentje:
#4 Hmm, nem láttam vagyis közösségin nincs mással fotója, csak a nővérével.
2022. aug. 19. 13:26
 7/20 anonim válasza:
100%
Nekünk sem volt nagyon sokáig közös fotónk közösségi oldalakon, nem ettől lesz valaki kapcsolatban :D ha régebben beszéltetek, most pedig nem akar visszaírni, lehet, hogy közben megismert valakit, és emiatt lett zárkózottabb. Szerintem nyugodtan kérdezz rá, hogy miért ritkultak meg a beszélgetések, tudhatod-e az okát.
2022. aug. 19. 13:37
 8/20 anonim ***** válasza:
69%

Rák férfi vagyok, és szinte semmi nem igaz rám abból, amit az első írt. Bocs.

Rám is illik, hogy nem beszélek sokat, annak a kevésnek így nagyobb súlya van, és nem szeretem, ha valamilyen üzenetküldő alkalmazáshoz kell igazítani a napomat. Szóval lehet, hogy később nézek rá, amikor más dolgaimmal foglalkoztam, és esetleg már több is a mondanivalóm.

Ja, és szerintem az asztrológia egy marhaság. Aki a születési dátumom alapján akar megismerni, az csalódni fog.

2022. aug. 19. 13:53
 9/20 anonim ***** válasza:

[link]

Ha tudsz angolul, es tudod mikor szuletett kicsit melyebben beleolvashatsz a fejebe, hogy milyen o es miert. Lehet a csillagaiban a hiba :)

2022. aug. 19. 14:24
 10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😀
2022. aug. 19. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!