A hold jegyem a Szűz ,ezért lehetek nagyon kritikus természet?
( Ikrek a csillagjegyem,Ikrek az aszcendensem.)
35 N
Nem ettől függ.
Anyámnak és nekem ugyan az a csillagjegyem és teljesen máshogy állunk hozzá a kritikához.
Igen. Szűzre jellemző a kritikusság.
Valószínűleg jól átlátod a rendszereket és könnyen kiszúrod ha valami nem illik a képbe rossz helyen van.
Az nem baj ha meglátod a hibát, ami a kihívás része (de nem megugorhatatlan), hogy megtanuld azt, hogy ha látod is a hibát, elfogadd, és ne akard mindenáron kijavítani. A hiba a rendszer része. ;)
Van amikor a hibak javítgatása sokat számít és ki is kell öket javítani, de van ahol csak magadnak csinálod vele a plus zmunkát meg aggodalmat meg túlgondolást, mert ígyis-úgyis lesz valami tökéletlenség - ilyenkor kell elfogadni, es továbblépni.
A Hold az érzelmeket szimbolizálja, vagyis az érzelmeid kifejezése és megélése is problémát okozhat számodra.
Az én Holdam is a Szűzben van, de én csak észreveszem a hibákat, nem akarom mindenáron kijavítani azokat. Ha mások hiányosságait látom, azokat megjegyzés nélkül hagyom és nem hívom fel rá külön a figyelmüket. Alapvetően kerülöm a fölösleges konfliktusokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!