Melyik a három legismertebb asztrológus itthon; hitelesség, referencia, korrektség terén, aki a legkomolyabban ért a asztrológiai jellemrajzokhoz (amivel alapvetően születtünk, amik nekünk abszolútumok, egyetemes igazságok = adottságaink)?
Figyelt kérdés
2022. aug. 9. 23:54
11/15 anonim válasza:
"Németvölgyi-Nagy Renáta belső, tanulócsoportba szánt videója - az Oroszlánokról - véletlenül nyilvánosságra került. Azt a hebegést-habogást...Ha nem szedi le időben, én magam léptem volna ki onnan"
Foleg, hogy nincs is ilyen jegy a zodiakusban, hogy Oroszlanok. Ikrek es Halak van, de Oroszlanok nincs, csak Oroszlan.....
38F incel
12/15 anonim válasza:
Még mindig senkit sem érdekel, hogy incel vagy.
13/15 anonim válasza:
#11, köszönjük az előre vivő, építő jellegű hozzászólást. Aki érti, azt értette így is.
15/15 anonim válasza:
#14, majdnem lepontoztalak, de aztán a homlokomra csaptam :) Tényleg. Kár, hogy már nem élnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!