Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Hold mindkettőnknél ugyanabb...

A Hold mindkettőnknél ugyanabban a jegyben áll. Ez milyen kapcsolatot jelez?

Figyelt kérdés

Elvileg azt jelenti, hogy egyforma lelkek vagyunk.

Ilyen nagy hasonlóságok esetén működhet a kapcsolat és ha igen, milyen formában?

Mutathat lélektársi kapcsolatot?

Létezik vonzódás vagy inkább különböző, de harmonizáló jegyekben?

(pl: Hold a Kosban - Hold a Mérlegben)

Úgy tudom, az azonos jegyek is még harmonikusnak tekinthetők!

2022. júl. 29. 00:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Kos-Merleg szemben állást hoz létre az minden csak nem harmonikus
2022. júl. 29. 07:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen egy lekűség. Velem is azonos a holdja,megis egy hazug köcsög. Tehát nem.
2022. júl. 29. 08:48
 3/6 A kérdező kommentje:

harmonikus: tüzes-levegős vagy földes-vizes jegyek kapcsolata

(+ azonos jegyek)

diszharmonikus: tüzes-földes vagy tüzes-vizes vagy levegős-földes vagy levegős-vizes jegyek kapcsolata

2022. júl. 30. 00:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, itt nem csak az elemeket kell nézni, hanem a fényszögeket is, bolygókat stb.

A Kos valóban jól működik az Ikrekkel meg a Vízöntővel, de a Mérleggel már több súrlódás lehet, pont a szembenállás miatt (a másik kettővel meg szextilben van, ami harmonikus fényszög, a szembenállás meg diszharmónikus fényszög, ráadásul a legerősebb, azt követi a kvadrát). A másik két kardinálissal, a Rákkal és a Bakkal meg kvadrátban van, de azonál már elemben se passzolnak nagyon. A Bak és a Rák megint csak súrlódik a szembenállás miatt. Nézd meg miről szól a szembenállás. Konkrétan full ellentétesek, ami az egyiknek erősség, az a másiknak gyengeség. Pl. a Kos kimondja őszintén és egyenesen a véleményét, ez viszont a Mérlegnek nem fog menni és mivel ez nem ő világa, irritálni fogja a Kos. Ugyanakkor mivel hiányzik ez belőle, irigykedik is. A Mérleg meg nagyon diplomatikus, úgy mondja a véleményét, hogy mást ne bántson (a megfelelés miatt), ezt el is ferdítheti és mivel a Kos az egyenesség és őszinteség párti, irritálni fogja a Mérleg hazudozásai és félrebeszélései. Cserébe a Mérleg több mindenkivel kijön, több emberrel megérteti magát, pont azért mert nem egyenes, hanem azt mondja, amit hallani akar a másik. Az ellentét miatt surlódhatnak, ezt kéne megérteni. Ugyanez van a többi jeggyel is, amik szemben állnak.

2022. júl. 30. 09:56
 5/6 A kérdező kommentje:

4-es, nagyon szép kifejtés! Nem mindennap találkozok ilyen véleménnyel, de teljesen jogosnak tartom. Én sem hiszek abban, hogy a nagy ellentétek (szembenállások) vonzanák egymást. Ha egy velem ellentétes csillagjegyűre gondolok, rögtön beugrik, hogy nagyon nehézkes volt a kapcsolatunk. Az elején is nehéz volt és utána is. Vagy súrlódások voltak vagy nem találtuk a kapcsolódási pontokat. Ahogy hallom, a Kosokat, Skorpiókat nagyon szokták utálni, mert nyersek és őszinték. Ez el is mond mindent arról, amikor valaki az igazságot akarja hallani, de rögtön megsértődik, amikor valaki kimondja. Ez meg is mutatja, hogy az emberek között még mindig elfogadottabb a ferdítés, mint az egyenesség. Én is ismertem olyan embert, aki folyton tette a szépet és elég nagy ismeretségi körrel rendelkezett, nem mellesleg Mérleg volt. Hogy a szép szavak mögött mik voltak, azt inkább hagyjuk. Mondjuk úgy, hogy akit lehetett átvert, megkárosított.

És itt vannak a hasonlóságok. Mutatják a képletek az azonos jegyű Holdakat és félelmetes látni, hogy mennyi mindenben hasonlóan gondolkodunk. Tehát tízmillió dologból nekünk pont ugyanaz az egy jön be. A Holdnál a lélek kap hangsúlyt, ezért gondolom, hogy ilyen hasonlóságok mellett lélektársi kapcsolatot jelezhet.

Úgy tudom a házakat is figyelembe lehet venni, mert az megmutatja milyen életterületeken tudunk kapcsolódni. Persze ha harmonikusak a holdjegyek, mert ellenkező esetben pont ezek az életterületek fogják eltávolítani egymástól a két embert.

2022. júl. 31. 02:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Elég szomorú hogy azokat utálják akik őszintén egyenesen kimondják a dolgokat és azok a népszerűek akik hazudoznak és ferditenek. Én is ezt látom. Egyébként az ikreket is utálják pont mert hazudozik és érdekes a mérlegek meg népszerűek. Máshogy hazudnak. Az ikrek nagyon pörgős és ez fárasztja az embereket nem azért mert kétszinuek. A mérleg engem jobban irritàl. Na meg a rák na az olyan hogy ha vmit meg kell beszélni akkor azt képtelenség mert behuzodnak és nem szólnak hozzád akár évekig is.
2022. júl. 31. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!