Mit gondoltok az oroszlán holdú emberekről?
Figyelt kérdés
A Hold az érzelemvilágot befolyásolja. Mit tapasztaltatok, milyen ha a Hold orodzlánban van?2022. jún. 1. 13:47
2/9 anonim válasza:
Tényleg,Jungkook-nak oroszlán holdja van?:O Honnan tudod?
3/9 anonim válasza:
Az van neki, meg skorpió is van benne, valamint merleg Vénusz, attól ilyen passionate és vad 😂
4/9 anonim válasza:
Méltóságteljes érzelemvilág, egocentrikusság :D
5/9 anonim válasza:
A Hold azt mutatja, hogy milyen érzelmi töltettel reagálsz dolgokra. Az Oroszlán magabiztos, exhibicionista, szívesen megmutatja magát.
Egyesek szeretnek színpadra lépni beolajozott felsőtesttel és leszakadásra hajlamos blézer gombokkal.
7/9 anonim válasza:
Egocentrizmus tényleg van, no és az erő sugárzása.
8/9 anonim válasza:
Nekem oroszlán a holdjegyem és mivel skorpió naphoz és merkúrhoz társul, így eléggé heves természetem van. Nagyon nagy igazságérzetem van és már-már sírásig tudom hergelni magam igazságtalan helyezeteken/ügyeken.
Nagyon nincs önbizalmam, de egyszerre pont ez az aspektus miatt érzem magam rohadt dögösnek, plusz sokszor megmutatkozik a nagy önbizalmam is.
9/9 anonim válasza:
Figyelemre van szükségük az érzelmi stabilitáshoz. Ez több módon érvényesülhet, tudni kéne a teljes horoszkópot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!