Össze illünk ? en nő vagyok 1998 október 28 adikán születtem ő 1993 június 4 de nem vagyunk együtt csak tetszik látásból
4-gyes ezt hogy érted hogy a mi fajunkból való? Mien másik galaxis? Remélem nem cigányt értessz ez alatt...!!
Én Budapesten Gyermekvédelmis vagyok, és sók gyermek roma akiket magyar nevelő szülők fogadtak örökbe semmi baj nincs a gyermekekkel.
Az iskolában le cigányozzák őket és nem akarnak már iskolába sem járni..
Nagyon sokan elitélik a romákat pedig nem kellene, mert a legtöbb roma igenis jómódú.
És volt már rá példa hogy magyar kisfiú került a körzetünkböl roma családhoz.
Úgyan úgy ahogy magyarokból is van mocskos úgyan úgy van romábol is.
Nem bőrszin szerint itélünk.
5. Az ezotéria kategóriában vagyunk...
Kissé beteges, hogy mindenütt rasszizmust látsz. Azt is megkérdezték, férfi-e a másik fél. Szóval akkor légyszi akadj ki a homofóbiára is, mert lehet úgy gobdolta az a másik válaszadó.
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
6-tos nem biztos hogy úgy gondolta az a válaszoló és szépen játsz a szavakkal.nem az annyádal beszélsz...... a kérdésre válaszolj amit a kérdező kérdezett..
Ne nekem homofóbiáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!