Van itt olyan aki nem hisz horoszkópokban de még is azzal csillagjegyekell jött össze ami horoszkóp szerint hozzá való ?
Figyelt kérdés
2022. júl. 11. 11:21
1/6 anonim válasza:
Én ellentétesen válaszolok. Hiszek benne és olyannal vagyok együtt, ami a horoszkóp alapján egyáltalán nem illik hozzám. Valóban nehéz helyzet, de ha szeretjük egymást, nincs mit tenni.
2/6 Bálvány válasza:
Nézzük az online társkeresőket. Egy nagyobb rendszerben rengeteg választási lehetőséged van a neked megfelelő társjelöltek közül. Szeretnéd mielőbb megtalálni az igazit és a kudarcélményeket minimalizálni. Ha már magasságot, szemszínt is belőtted akkor legvégül miért ne szűrnél csillagjegyre is?
3/6 anonim válasza:
Hát figyelj annyira értek ehhez, hogy amikor összejöttünk az egyik oldal szerint összeillettünk, majd később mikor ilyen oldalra tévedtem azt írta, hogy az egyenes legrosszabb választás, tehát passz xD
5/6 anonim válasza:
Teljesen hülyeségnek tartom, mert 1, ha azt írja a horoszkóp, hogy a munkába sikeres leszel egy iskolás tanulóra is igaz? Xd
Meg szoktam nézni, hogy a kedvenc színeik a csillagjegyeknek, vagy melyik város a kedvencük, és olyan hülyeségek jönnek be, hogg idegbajt kapok.
6/6 anonim válasza:
Szerintem sokkal fontosabb, hogy ne a csillagjegy legyen jó hanem a tényleges személyiség, persze megértem hogy a környezetedben csak az a zsidó tanár csaj a megfelelő, de lehet nem ő a te választásod, ha neonáci vagy és mindig is utáltad a tanárokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!