Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyenek a rák emberek?

Milyenek a rák emberek?

Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Általában család centrikusak. Alapvetően nincs olyan, hogy rossz jegy.

Az érzelmeik vezetik őket javarészt. Ezért lehet ellentmondásokba keveredhetnek, mert az érzések gyorsan változnak. Pont mint a Hold, és ez az *uralkodó planétája a rák-nak. Ha magas minőségben működnek akkor segítőkészek és bármit meg tesznek a szeretteikért. Önzetlenül igyekeznek jót tenni.

Ha rossz megélt tapasztalataik vannak elzárkóznak a közösségektől és “álarcot” hordanak. Ha alacsony minőségen működnek hazudósak tudnak lenni és nagyot mondóak a megfelelési kényszer miatt.

Hajlamosak a függőségre és az illúzióikban élni.

2022. júl. 5. 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
Kb. Két méter magas, vörös páncéllal ellátott ollókezű lények akik kétéltű életmódot folytatnak.
2022. júl. 5. 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:
46%

Ráknépség

[link]

2022. júl. 5. 20:47
 4/9 A kérdező kommentje:
A Rák jegyű emberekre gondoltam.
2022. júl. 5. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem csak a napjegy számít, rákoknál különösen a Holdjegy jön képbe, ami fontos.

Anélkül általánosságban:

gondoskodó, érzékeny, segítőkész, ragaszkodó, labilis (holdjegy nagyban befolyásolja hogy egyáltalán az-e, és ha igen mennyire).

Család, és otthoncentrikus. Érzelmileg kötődik dolgokhoz és emberekhez, és minél régebbre nyúlik vissza a kötődés, annál jobban.

Érzelmi szükségletek vezérlik - amire szüksége van az a gondoskodást érzelmi jól-létet hozza meg neki.

Ugy gondosmodik másokról amilyenre neki is szüksége van, a saját gondoskodása másokról egyben a saját magáról való gondosmodás is. Ezért ki tud akadni, ha például nem fogadjak el a segítségét, vagy a másiknak nem arra van szüksége amire neki (magából indul ki, hogy neki pl mi esne legjobban)

2022. júl. 5. 21:48
 6/9 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, bocsi a gépelesi hibákért, telefonról vagyok, és nincs türelmem 😅
2022. júl. 5. 21:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Olyanok mint a pókember, csak rák csípte meg.
2022. júl. 6. 06:25
 8/9 anonim ***** válasza:

En rak vagyok, ez a napjegyem,

Gondoskodo vagyok, kozvetlen, baratsagos, - a viselkedesemre igaz hogy akeppen viszonyulok az emberekhez ahogy en is szeretnem.. - aztan ennek a forditott verzioja ha nem azt kapom, akkor elkap a gepszij:)

Kenyelmes vagyok, szeretem a kenyelmet, a szepet, a jot, na jol is fozok… ;)

Csak abban az esetben vagyok kitartani akar szemelyek vagy dolgok mellett ha azt 100% magamenak erzem, egyebkent elengedem, nem foglalkozok vele tobbet, ellentetben pl a kosokkal akik sokszor presztizs kerdest csinalnak majdhogynem mindenbol:) (pozitiv reszben sztem ez is)

Oroszlan a holdam ..

2022. júl. 6. 15:21
 9/9 anonim ***** válasza:
A ràk jegyû férfi gondoskodik a Csalàdjàròl!
2023. júl. 30. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!