Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Mérleg férfiak hazugok?

A Mérleg férfiak hazugok?

Figyelt kérdés

2022. jún. 11. 21:46
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
32%
A mérleg olyan, mint egy magát erősnek mutató skorpió.
2022. jún. 14. 23:30
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb barátomnak Mérleg a barátnője.Olyan jól manipulál,okoskodik, hogy teljesen az ujja köré csavarta a barátomat. Másfél év alatt nyolcszor szakítottak és ennyiszer újrakezdtek.

A barátom pedig már ott tart,hogy tesz a családjára,barátaira.Teljesen a bűvkörébe vonta ez a nála idősebb,hiú és nem szép csaj.Nem is értem mivel,mert a barátomnak teljesen más volt az ideálja mindig,ez a csaj pedig szöges ellentéte .

És elmondása szerint, illetve írja,mert személyesen a csaj miatt fél éve nem is találkoztunk,hogy a csaj úgy kever,hogy az legyen,amit ő akar.A majom barátom, aki egyébként egy karakán ember, mint egy bábu,úgy viselkedik.

Egy másik Mérleget is ismertem, aki nagy színész volt,bájolgott, hogy elérje a célját.

Szerintem a Mérlegek lelki manipulátorok, hiúk és a legtöbbnek nem kis önbizalom problémája van.Igazi lélekrágcsálók, sajnos.

2022. jún. 15. 05:27
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint a mérleg == nárcisztikus?
2022. jún. 15. 09:07
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég olvastam: a leghazúgabb csillagjegyek: Halak, Ikrek, Mérleg!!! Én mérleg vagyok, a feleségem halak! :-)))

Viszont más okokból hazúgok! A mérleg, hogy ne ártson másoknak, a halak, hogy őrizze a fenenagy függetlenségét, az ikrek mint a kommunikáció királya "született hazúg".. :-))

2022. jún. 17. 09:48
 25/34 anonim ***** válasza:
91%
Ezek a 3 jegy, amikről írtál utolsó ez a 3 mind kettős jegyek és nagyon társaság igényesek, mert különben hamar kikészülnek még önmaguktól is. Főleg a mérleg.
2022. jún. 17. 14:36
 26/34 anonim ***** válasza:
Ja és még hozzáteszem, én is mérleg vagyok.*
2022. jún. 17. 14:38
 27/34 A kérdező kommentje:
#25 Én Halak vagyok és introvertált, tehát nem társaság igényes.
2022. jún. 17. 18:08
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Rákként full visszahúzódó, kb. szoc fóbiás, amin néha, ha erőt veszek magamon, át tudok lépni.
2022. jún. 17. 18:44
 29/34 anonim ***** válasza:
Mérleg, Ikrek ez a 2 csillagjegy nem csak labilisak, hanem még amellé mintha gondolatolvasók is lennének, hamar leszűrik az embereken, hogy kivel jó kezdeni és kiket érdemes hanyagolni.
2022. nov. 28. 00:10
 30/34 anonim ***** válasza:
Szia! Nem igy fogalmaznám meg,- inkább ingatagok!
2023. jan. 26. 02:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!