A legjobb barátomnak Mérleg a barátnője.Olyan jól manipulál,okoskodik, hogy teljesen az ujja köré csavarta a barátomat. Másfél év alatt nyolcszor szakítottak és ennyiszer újrakezdtek.
A barátom pedig már ott tart,hogy tesz a családjára,barátaira.Teljesen a bűvkörébe vonta ez a nála idősebb,hiú és nem szép csaj.Nem is értem mivel,mert a barátomnak teljesen más volt az ideálja mindig,ez a csaj pedig szöges ellentéte .
És elmondása szerint, illetve írja,mert személyesen a csaj miatt fél éve nem is találkoztunk,hogy a csaj úgy kever,hogy az legyen,amit ő akar.A majom barátom, aki egyébként egy karakán ember, mint egy bábu,úgy viselkedik.
Egy másik Mérleget is ismertem, aki nagy színész volt,bájolgott, hogy elérje a célját.
Szerintem a Mérlegek lelki manipulátorok, hiúk és a legtöbbnek nem kis önbizalom problémája van.Igazi lélekrágcsálók, sajnos.
Nemrég olvastam: a leghazúgabb csillagjegyek: Halak, Ikrek, Mérleg!!! Én mérleg vagyok, a feleségem halak! :-)))
Viszont más okokból hazúgok! A mérleg, hogy ne ártson másoknak, a halak, hogy őrizze a fenenagy függetlenségét, az ikrek mint a kommunikáció királya "született hazúg".. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!