Az angolok mesteri hazugok, és mesterien manipulálnak?
Figyelt kérdés
Póker arc, rezzenéstelen arc, ravasz észjárás.
Másnak is ezek a tapasztalatai?
2022. febr. 7. 13:39
1/9 anonim válasza:
Szerintem a legbutább népség a földön, nem hiszem hogy ezekben a dolgokban jártasak.
2/9 anonim válasza:
nem. nekem az a tapasztalatom, hogy sokkal kedvesebbek es segitokeszebbek mint a magyarok. customer service-ben dolgozok, szinte alig van aki nem mosolyogva beszel hozzam
3/9 A kérdező kommentje:
1
Ja akkor csak az ostobaságuk miatt gubancolnak össze minden egyszerű szituációt?
Én még azt gondoltam, hogy mindaz kiszámított :)
2022. febr. 8. 10:50
4/9 A kérdező kommentje:
2
A kedvesség lehet őszinte és megjátszott, mintegy leereszkedő. Az a gyanúm, hogy az angolokra ez utóbbi a jellemző.
2022. febr. 8. 10:50
6/9 A kérdező kommentje:
5
Jelenlegi munkahelyemen mindenki angol, egyvalakit leszámítva.
Nem túl könnyű.
2022. febr. 8. 11:22
7/9 anonim válasza:
evek ota angolokkal dolgozom. ha veled nem kedvesek, akkor lehet veled van a problema es nem veluk
8/9 A kérdező kommentje:
7
Nem arról beszélek, hogy nem kedvesek te agytröszt. Ez náluk kulturális cucc, hogy megjátsszák a kedvességet, mert nem akarnak konfrontálódni.
Én a hazudozásról, sunyiságról beszélek. Tudod abból, hogy valaki kedves nem következik, hogy őszinte is.
2022. febr. 8. 11:32
9/9 anonim válasza:
Szerintem ez inkább téged jellemez, hogy minden angol a munkahelyeden csak sulyi és kamumosolyog rád. Ha ez igaz akkor is, ha nem igaz akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!