Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak csillagjegyü lányok ti...

Halak csillagjegyü lányok ti nyugodtak vagytok? Mennyire szeretek veszekednei?

Figyelt kérdés
2022. jún. 9. 23:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtak, de inkább sunyik.
2022. jún. 10. 00:35
 2/13 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon sunyik a halak jegyűek. Ügyesen forgatják a dolgokat. Exem halak, bár ő pasi. Megcsalt, hazudott, kihasznált, mégis előadta másoknak, hogy én vagyok a k.rv@. Ritka amelyik nem ilyen.
2022. jún. 10. 00:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Inkább csendes gyilkosok.
2022. jún. 10. 01:43
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Exem halak. Csendes volt sokszor de veszekedéskor egy állat volt. Mindig elérte hogy szarul érezzem magam még akkor is ha nekem volt igazam. A legapróbb dolgokon is meg tudott sértődni és hatalmas patáliát csapni.
2022. jún. 10. 05:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Csendesen ölik egymást. Ismerek egy Halak-Halak házaspárt, hát ott hangos szót nem hallani, nyugodtan, csendben gyilkolják egymást, az ember 5 perc után fel akarja vágni az ereit, ha hallgatja.
2022. jún. 10. 10:15
 6/13 anonim ***** válasza:

5-os hozzaszolo!

Honnan tudod, hogy nincs hangos szo,mikor te nem vagy ott? Kije vagy nekik? Nem csak elotted nincs veszekedes?

Irjatok meg a Halakrol, Halak ferfiakrol, hogy milyenek! Nagyon erdekel!

2022. jún. 30. 16:07
 7/13 anonim ***** válasza:

Kedves harmas hozzaszolo!

Hogy erted, hogy csendes gyilkosok a Halak? Nagyon erdekelne. Tobb Halak jegyueket ismersz? Mind olyan?

2022. jún. 30. 16:08
 8/13 anonim ***** válasza:
6, 7-es vagyok. En pl. csak egyvalakit ismerek, aki Halak. Biztos van tobb ismerosom is, csak nem tudom mindenki csillgjegyet.
2022. jún. 30. 16:09
 9/13 anonim ***** válasza:
6,7,8-as vagyok. Akit en ismerek Halakat, o is feltunoen apro dolgokon meg tud sertodni… ilyet meg nem lattam…
2022. jún. 30. 16:11
 10/13 anonim válasza:

Ez hülyeseg. Én hal vagyok .

Nem mondanám magam veszekedősnek. Kapcsolatban elvárom hogy szeressenek ,nagyon is alkalmazkodó tipus vagyok . Imádom a társaságot a programokat.. jönni menni ..bulizni .. ês a társoságban se vagyok csendes . Szeretek segíteni az embereken pl munkán ,vagy a barátaimnak bármit ..

Kissé döntéskeptelen vagyok komolyabb dolgokban . Magányt nem igen birom . Szuksegem van a szeretteimre ..

Életvidám mosolygós kommunikativ barátságosnak tartom magam , és igy is van mert ugyerzem sokan szeretnek ..megbizhato vagyok .. szeretek lelkizni bizalmas dolgokrol beszelgetni ..

2022. júl. 8. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!