Milyen horoszkóp oldalakat néztek?
Hadd meséljek valamit. Korábban egy újságnál dolgoztam, amiben volt horoszkóp rovat is. Na, ez volt az, amivel úgy voltunk, hogy úgyis csak a hülyék, elnézést, naivabbak olvassák. Ezért ha nem volt kedvünk sokat vacakolni vele, elővettünk egy 3-4-5 évvel korábbi lapszámot, amiből 2 mozdulattal átemeltük az akkorit, aztán meg is volt. Amikor hallottam, hogy valaki mindig olvassa a horoszkópot, meg hisz is benne, csak röhögtem magamban. De egyszer jött egy értetlenkedő olvasó is, aki megkérdezte, hogy vajon miért írja azt a horoszkópja decemberben, hogy "használja ki a jó időt, és töltse a hétvégét a vízparton". Na, onnantól kezdve megtanultuk, hogy lehetőség szerint decemberben a régebbi decemberi írásokat használjuk.
Ezzel nem volt gond, mert a horoszkópok hangzatosak ugyan, de semmit, ismétlem semmit nem mondanak konkrétan, és azt hiszed el belőle, amit el akarsz hinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!