Mi a véleményed a Vízöntő jegyben született emberekről?
Figyelt kérdés
Pozitív és negatív értelemben.2022. máj. 21. 11:41
1/11 A kérdező kommentje:
Kulcsszavakban a férfiakat is bele írtam, nem tudom miért nincs ott?
2022. máj. 21. 11:43
2/11 anonim válasza:
Ennyi alapján semmi, mivel ebből semmi nem derül ki arról, milyen ember.
3/11 anonim válasza:
Szerintem az aszcendens többet számít
Mármint ha magamból indulok ki pl én bak vagyok , de semmi közöm a bak jegyhez. De egy fikarcnyit sem.
Nem vagyok rideg, se kitartó, se munkamániás, se távolságtartó. Iszonyatosan optimista vagyok, barátságos, társasági ember , spontán. Minden ami a bak nem 🤣 ezalapján pl tök téves infót adnának rólam az emberek . Nekem nyilas az aszcendensem és teljes mértékben az a jellemző rám
Szerintem az határozza meg inkább az ember személyiségét.
4/11 anonim válasza:
Eddig mind3 barátnőm vízöntő volt, persze lehet csak véletlen.
5/11 anonim válasza:
Hogy ha hisznek az asztrológiában, akkor rohadt buták. Ha nem, akkor meg semmi véleményem nincs róluk.
6/11 anonim válasza:
Nekem akkor dőlt meg az asztrológiában a hitem, amikor világossá vált előttem, hogy a gyerekem, akivel egy napon és egy órában születtünk mindenben különbözik tőlem. És nem csak csip-csup dolgokban, hanem életet meghatározó komoly dolgokban is szöges ellentétem.
7/11 anonim válasza:
Nekem inkább arról van meg a véleményem, aki ilyen hülyeségekben hisz
8/11 anonim válasza:
Én akiket ismerek, vízöntő Napjeggyel, többnyire optimista, nyitott személyiségek, életrevalóak. A legjobb barátnőm is vízöntő, Skorpió aszcendenssel, és még egy nagyon kedves közeli barátunk a férjemmel, mindkettőjükre illenek a fent leírtak. Ráadásul hatalmas erővel vannak megáldva, a kommunikációs készségük nagyon jó, remek humoruk van, hamar a társaság középpontjába kerülnek. Ugyanakkor, ha kell nagyon meg tudnak komolyodni, megbízhatóak, bármiről lehet velük beszélni.
9/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok, ami viszont (számomra) negatívum, hogy hozzám képest,, magasabb fordulatszámon pörögnek'', sokszor,, túl sok'' a stílusuk, hozzám képest (nem fizikailag értem kifejezetten) jóval aktívabbak, gyakran hangosak, harsányak.
10/11 anonim válasza:
Rengeteg érzelmi nyomorult vízöntővel talalkoztam
Őket utálom
A nem érzelmi nyomorék vizontoket nem utálom,mint ahogy a más csillagjegyű érzelmi analfabétakat pedig igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!