Rák nő és Bika férfi?
Elvileg jók együtt, de kíváncsi vagyok ki mit gondol. + Ha valaki ilyen kapcsolatban van, érdekel mi jó és mi nem annyira.
Köszönöm
3 és 4-es vagyok.
A rákok jól alkalmazkodnak az emberhez és ragaszkodó lények, nagyon aranyosak a rákok.
De ismerem azt is, de aki mindig rendes volt hozzájuk, azokhoz rendesek is maradnak.
A rákok jól megérzik, hogy ki szereti őket igazán.
Sztem jok egyutt, de a horoszkop nem csak napjegybol all. :)
Volt tobb bika napjegyu pasival kapcsolatom, jelenleg egy kos napejgyu de bika bolygokkal megaldott ember melle rendelt a Sors :)
Engem kiegeszit a bika jegy a megbizhatosagaval, nyugalmaval, birtoklasaval - en is az vagyok nem mindenki turi el… - es azzal hogy barmiben szamithatok ra.
O az aki folyamat gatyaba razza a kis eletemet, es nem var el erte mast csak azt hogy gondoskodjak rola ami nekem alapvetoen jon.- igy jo erzes. Nagyon jo az anyagiak teren is, hasonlo az izlesunk (kb az osszes bikaval) - bennem sok az oroszlan is igy a hedonizmus megjelenik amit szinten imadok, rakkent + a kenyelmet is.
Szerintem tuti paros szinte csak jo fenyszogek jonnek ossze ilyen parositasnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!