Mérleg jegyüek mennyire nem tűritek ha kiabálnak veled?
Figyelt kérdés
2022. máj. 10. 23:22
11/16 anonim válasza:
Nem vált ki belőlem érzelmi reakciót, így a felém áradó negativitása szépen visszatér hozzá és tovább fokozza a haragját. Egyre dühösebb lesz, de ilyenkor már a környezetemben lévőkben is visszatetszést vált ki a viselkedése. Valaki mindenképpen rászól (néha a saját barátai azok), hogy túlzásba viszi a dolgot és higgadjon már le. :)
12/16 anonim válasza:
Én mérlegként leverem volt már több esetem.Tükörlerúgás, állbaverés, köpködés stb. Fel megy a pumpa bennem nem tehetek róla ilyenkor.Eminem is mérleg, szerintem ilyen típus vagyok.
13/16 anonim válasza:
Nem viselem el, ha durván, hangosan beszélnek velem. Ahogy az agresszivitás és közönséges viselkedés minden formája taszít.
14/16 anonim válasza:
Én mérleg férfi vagyok, attól függ, hogy milyen felindulásból kell velem kiabálnia az adott illetőnek, de nyugodt bátorsággal üvöltök vissza, nem hagyom magam, vagy ha meg végképp nem érdekel, akkor nem foglalkozom az adott illetővel, hanem ignorálom... kiabálhat akár torkaszakadtából is, magát járatja le az adott illető nem pedig engem.
15/16 anonim válasza:
Szia!
Én mérleg jegyű vagyok.
Nem hogy nem tűröm vagy tűröm, kifejezetten nem érdekel a más hangnem.
Sajnos ez egy személyes hiányosságom, vagy fogyatékosságom, hogy a hengnemet nem tekintem jelentésének egy mondandó részeként.
Sajnos nagyon sok félreértés áldozata lettem életem során, mert nem voltam tisztában az elbeszélő hangnemével, és annak kapcsolatával a mondandójához.
Ha ez megnyugtat, nem hiszek abban, hogy minden ugyan abban a jegyben született ember ugyan úgy viselkedik. Csak azért lesem az ezotéria témakört a gyakorikérdéseken, mert érdekesnek találom.
A kérdés magyarul a következő: Mérleg jegyűek! Mennyire nem tűritek, ha kiabálnak veletek?
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!