2/15 A kérdező kommentje:
Eddig még én is eljutottam :D
2022. ápr. 24. 19:07
3/15 Anonymus12356534 válasza:
Mikor megláttam ezt a képet rosszul lettem és elkapott a hányinger.
4/15 Bálvány válasza:
Hát, emberileg nem könnyű vele, pedig otthonról sokat kapott.
5/15 A kérdező kommentje:
#4 Ezt kitudnád jobban fejteni?
2022. ápr. 25. 12:32
6/15 Bálvány válasza:
A 4. házcsúcson ott a Jupiter, úgy gondolom jól mehettek otthon a dolgai és mivel az élete alkonyán is ez várja, az sem lesz rossz.
Plútó a deszcendensen hatalmi harcokat jelez az emberi kapcsolatoknál. Uralkodás és alávetettség mérgezi itt a helyzetet.
Mars száműzött a Mérlegben és jelzi folyamatos megerősítési igényét mások részéről: 'Jó vagyok, szerettek?' stb.
Így gondolom neki az alárendelődési szerep jut sokszor.
Ugye nem egy focistáról beszélünk?
Bár akár az is lehet az 5-ös házas Mars alapján, ami sportolási vágyra (is) utalhat.
Nem tudom mennyire lehetne így sikeres, de az ellenfél játékosait nem hiszem, hogy felrúgja. Mars a Király-trigonjának egyik csúcsa, ami sokat segíthet.
7/15 A kérdező kommentje:
Nem focista, sőt nem is kifejezetten szereti a focit :D.
2022. ápr. 25. 17:18
8/15 Bálvány válasza:
Képletében kiemelt a 6-os ház. Ez az hétköznapi, robot/meló háza. Milyen a viszonyulása ehhez? Jó munkás ember?
9/15 A kérdező kommentje:
Hát szellemi munkát végez, egyébként jól dolgozik igen.
2022. ápr. 25. 20:32
10/15 Bálvány válasza:
Igen 6-os házban a Merkúr szellemi munkára utalhat. A karriert jelző MC a vízöntőben és 10-es házas Uránusza van. Innovatív, fejlesztői karriert építget? Az Uránusz mellett a Király-trigon harmadik bolygója az első házas Szaturnusz. Úgy tippelem komoly ember, aki kitartóan dolgozik a céljaiért és a sors nem kényezteti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!