Asztrológiához hozzáértők, mit tudnátok elmondani erről a képletről, illetve milyen személyiségre utalhat?
Az elötted kérdező csak pár nappal korábban született. Vajon ez mekkora változást jelent a sorsban?
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszk..
Természetesen én is tudom, hogy pár perc is sokat számít, mégis nagyon érdekesnek találtam, hogy két kérdező szinte egymás után küldött be nagyon hasonló képletet. Emellett, azért vannak a képleteknek közös elemei, melyek közösek az életsorsban. pl. Nap- Szaturnusz együttállás a Halakban.
Ez küzdelmes önmegvalósítást jelenthet (jó szervezőkészséggel), melynek tulajdonosa az álomvilágban tapogatózik.
Ebben a képletben mindez a 9. házcsúcsra esik. Komoly filozófiák, magas iskolák, külföldi utazások háza ez. Itt akadhatnak nehézségek, melyek akadályozzák személyes boldogságát, szerelmeit, gyermekvállalását (5. ház Jupiter), szerencséjét.
A Szaturnusz megmerevedett nézeteket is jelenthet!
Lehetséges analógia pl. elmész egy szektába papnak és lemondasz a szexről. Ez tehertétel lehet a boldogságodban.
A Jupiter az 5-ben Nyilasban egyébként nagyon szerencsés állás lenne, de neki most a Plutó is itt áll ami végletes történéseket, nagy
hullámvölgyeket jelenthet boldogság, sport, gyerekvállalás területén.
A személyes hozzáállás, tüzes, karakán életszemléleted azonban sok mindenen átlendít. (I. házas Oroszlán Mars)
A napi rutinmunka, szolgálat területére hozza be az újdonság keresést (Uránusz) és az intuitív, megérző viselkedést (Neptun).
Talán egzotikus háziállatokat is tart a szülött. A piával, drogokkal vigyázzon! A házasság, és a szoros személyes kapcsolatok nagyon fontosak számára és működhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!