Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Lesz valaha olyan, hogy az...

Lesz valaha olyan, hogy az asztrológia iránt érdeklődők nagy része nem hiszi majd azt, hogy csak egy jegye van?

Figyelt kérdés

#asztrológia #bulvármédia
2022. ápr. 23. 23:12
A kérdező szavazást indított:
Igen, egyszer eljön ez a nap.
Soha, mert az emberek nagy része beéri a bulvármédiával és ez nem fog változni.
13 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Hány jegyük van? Ahány ember?
2022. ápr. 23. 23:17
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

Az igazi kérdés az, hogy miért zavar ez annyira, hogy kérdést kelljen kiírni rá?

Jelen pillanatban az asztrológia a mainstream kultúrában a napjegyben kimerül, és ez részben a bulvár hibája. De másik oldalról nézve, ha az asztrológia nem került volna a bulvárba, akkor most lehet, hogy sehol nem lenne, és még a napjegyről sem kérdezne senki.

2022. ápr. 24. 02:25
 3/5 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem akit melyen erdekel a téma, tovább fog róla olvasgatni, keresgélni és elmélyíti benne a tudását. A többivel nem kell foglalkozni. A full chart szerintem elég igaz szokott lenni, amit én asztrologusok cikkeiből szedtem össze magamnak.
2022. ápr. 24. 08:07
 4/5 anonim ***** válasza:
75%

Azt a napot várom, amikor az emberek végre nem hisznek már ilyen áltudományos hülyeségekben, mint az asztrológia.

Úgyhogy hiába oltod itt a bulvárasztrológiát, te is csak ugyanabban a mesében hiszel.

2022. ápr. 24. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"Azt a napot várom, amikor az emberek végre nem hisznek már ilyen áltudományos hülyeségekben, mint az asztrológia"

Az asztrologia idoszamitason alapulo szimbolikai rendszer. Vagyis, ha nem hiszel az asztrologiaban, az kb. olyan, mint mondjuk valaki nem hisz az Apple Watch-ban. Horoszkoposz = orafigyelo :)

37F incel

2022. ápr. 27. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!