Vízöntő nő számára mennyire fontos a szex?
Figyelt kérdés
2022. márc. 16. 13:07
11/18 anonim válasza:
12/18 anonim válasza:
Én Vízöntő nő vagyok és nem bírnám aszexuális férfi mellett. Nem a szex a legfontosabb, de azért számomra az is fontos.
13/18 A kérdező kommentje:
12-es - kérdezhetek? Milyen téren? Mennyiség vagy minőség?
2022. márc. 16. 20:59
14/18 anonim válasza:
Mindkettő, bár nekem Skorpió az aszcendensem, lehet ez is hozzájárul. Viszont azt se hiszem, hogy csak azon múlna ez a dolog, hogy kinek mi a horoszkópja.
15/18 anonim válasza:
Nekem fontos. Nem bírom sokáig szex nélkul. A halak ferfiaktol kikészülök annyira körülmenyesnek es teszetoszának találom őket..de nyilván nem csak a csillagjegyen múlik..
16/18 anonim válasza:
"Vízöntő meg a halak nem nagyon illik össze"
A Halak jo alany, hogy a Vizonto megelje rajta a fura fetiseit.....
37F incel
17/18 A kérdező kommentje:
Azok a halak, akiket én ismertem, erre biztosan nem lettek volna jó alanyok :D
2022. márc. 19. 15:09
18/18 anonim válasza:
Én vízöntő nő vagyok és fontos nekem a szex. Nem vagyunk aszexuálisak csak mert szeretjük az intellektualis beszélgetéseket is. Én mindkettot fontosnak találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!