Vízöntő nő skorpió férfi?
Figyelt kérdés
Tudom nem ezen múlik az egész, de már csak kíváncsiságbol is, kapcsolat szempontjából (valami min. Igazság csak lehet benne), hogy fér meg ez a két jegy egymással?2021. okt. 13. 21:28
1/11 he84 válasza:
Ez valóban nem erről szól, ott a válaszod. Aki részben, vagy teljesen a horoszkópot nézi, az rosszul csinálja. Rengeteg variációjú ember van a világon, egy horoszkóp nem tud sokakra igaz lenni, ha meg néha 1-2 jellemző mégis, az csak véletlen egybeesés.
2/11 anonim válasza:
Mint az unikornis nő és a sárkány férfi
3/11 anonim válasza:
Fuss :P nekem is azt kellett volna az exemtol
4/11 anonim válasza:
Nálunk nem működött. De azért nem ebből kéne kiindulni. Nem csak 12 féle ember van.
5/11 anonim válasza:
Mi lassan 1eve vagyunk együtt. Kemény,küzdelmes. Nem tudom mennyire igazak a a horoszkópokban lévők, de az biztos,hogy ő rettenetesen féltékeny. Én is vizöntőként az vagyok valamikor,de nem annyira mint ő. Ő sokszor betegesen. Gyanusitgatott mindennel,ami nem volt igaz. Én nagyon szeretem,ezért elviseltem a vádaskodasokat. Mi próbáljuk megerteni egymást, és megbeszelünk mindent.Úgy működhet! Szerintem, a skorpió az az egy jegy,amire igaz a horoszkóp leírás...A többinél annyira nem,nálam sem.
6/11 anonim válasza:
Az én skorpió pasim is betegesen féltékeny volt, szóba nem állhattam férfiakkal.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!
2021. okt. 14. 17:05
8/11 anonim válasza:
6-os nálunk az van,hogy azt se bírja,ha megnézek valakit. Bele látja a legrosszabbakat egy nézésbe. Mondjuk,most fejlődött és változott sokat a kapcsolatunk érdekében és én is változtam. :)
9/11 anonim válasza:
Halak pasit keress, mert engem például nem érdekel, sőt sokszor zavar ha a nyakamon van valaki.
10/11 anonim válasza:
Nekem volt skorpió pasim és a legtoxikusabb ember akit ismerek. Randiztam egy másik skorpioval is, ő nagyon aranyos és kedves, családcentrikus volt. Szóval nem minden skorpió ugyanolyan, és ne csak a napjegyet nézd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!