Bika nőhöz milyen csillagjegy illik a legjobban?
Logikusan, ha bika akkor nem is nő, hanem férfi!
Légyszi nőljétek ki ezt a horoszkóp alapján ismerkedést, vagy mélyüljetek el a témában és lássátok meg hogy nemí gy működik, vagy ezen a szinten ne műveljétek mert csak káros
Megtennétek, hogy ha képtelenek vagytok a kérdésre válaszolni, akkor elfogadjátok ezt a tényt, és ennek megfelelően hanyagoljátok is a válaszadást?
Nyilván nem vagyok retardált én sem, hogy ez alapján szűrjek bármit, mókának látom a horoszkópot és érdekelt volna a téma, ehelyett a ti virtuális önkielégítéseteket vagyok kénytelen olvasni.
Nyilván nem jelent semmit,meg nem vonok le erről semmilyen túlszárnyaló konzekvenciákat,de én ugy annnblock azt vettem észre,hogy sosem jöttem ki túl jól velük,akikről később megtudtam hogy azok.Pedig az a vicces, hogy minden oldalon azt olvasni hogy elvileg a legjobb párositás lenne velem.(Bak)
Nem tudom,nekem mind olyanok voltak az ismeretségi körömben,hogy hihetetlenül a materialitás rabjai,meg hedonisták a végletekig.Csak az élvezetek,a földi jó,meg az egyéb hasonló felszines dolgok.A buli,a pia,a plasztika,izek,meg a "szépnek" tűnés hajszolása.Ilyen tipikus ribik hogy ugy mondjam.Akik majd a legizmosabb bikákhoz mennek hozzá,meg akinek a legtöbb pénze van a bankba.
Sosem tudtam őket túl komolyan venni.Mert nem is voltak azok..
U.I
a válaszra a kérdés meg egyébként-Bak,Szűz,Halak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!