Halak koroszkopu emberenek tényleg mindig az első szerelmük az "igazi" ? Hiába jön 2.3. párkapcsolat esetleg férj vagy feleség,akkor is az első marad a "legjobb,legemlékezeteseb"?
Figyelt kérdés
Csak halak horoszkópú emberek válaszára várok, akik nem hisznek a horoszkópokban nem nagyon érdekel a kioktatásuk,mert én akkor is hiszek benne hiába írják le az okosságukat, szóval felesleges idő pocsékolás nekik.2022. márc. 3. 12:46
1/5 anonim válasza:
Ez inkább ezotéria rovat lenne.
Amúgy szüleim mindketten halak, első párkapcsolat mindkettőjüknek és 30 éve együtt vannak.
Bár ettől függetlenül szerintem óriási marhaság a horoszkóp, de hátha téged megnyugtat a pozitív példa. :D
2/5 anonim válasza:
Ez egy ökörség ja és úgy írok, hogy hiszek a horoszkópban és elég spirituális beállítottságú vagyok. Gondolj bele,akkor most, minden halak jegyű vergődik az első szerelme miatt?😂😁
3/5 anonim válasza:
😂😂 Magadtól vagy ilyen ostoba, vagy valaki segít?
4/5 anonim válasza:
Én is inkább spirinek mondom magamat és elfogadom azt, hogy a személyre szabott képletemben meg lehet találni azokat a dolgokat, amikben bizonytalan vagyok esetleg, hogy merre mozduljak tovább az önfejlesztés útján. :)
Az, hogy a napjegye vkinek a halakban van az csak egy morzsányi része a fényszögeinek, bolygóállásainak. Stb. :)))
(Bocsi, nekem "csak" az aszcendensem meg a holdam van halakban 🙃)
5/5 anonim válasza:
Mi pl. mindketten halak jegyűek vagyunk, inkább úgy mondanám, első "nagyszerelem", mert előtte mindkettőnknek voltak nem komoly kapcsolataink. Több, mint 40 éves házasok vagyunk. Fontos dolgokban nagyon hasonlóan gondolkodunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!