Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lenne a legjobb?
Megpróbálom összefoglalni a helyzetet.
Évekkel ezelőtt véget ért egy nagyon meghatározó kapcsolatom, majd egy rendezvény alkalmával megismerkedtem egy sráccal. Ő utána keresett és közeledni akart, viszont annyira még nem voltam túl az előző kapcsolatomon, ezert nem viszonoztam, ő pedig összejött egy olyan csajjal, aki rányomult. Attól még barátok, maradtunk, viszont rá fél évre elkezdett nekem bejönni. Megismertem jobban, vágyni kezdtem ismét kapcsolatra. Közben nagyon elmélyült a bizalom egymás iránt és ez testileg is megmutatkozott. Többször megérint, úgy néz rám mintha a szemével levetkőztetne. Én ilyenkor nagyon izgulok, összevissza ver a szívem, szeretek vele lenni, és már 4 alkalommal is negesett hogy csókolóztunk, de több nem történt. Elmondtam neki hogy bejön, és ő is mondta hogy én is tetszem neki és ha akkor rámozdulok mikor még elsőre elhívott, akkor velem jön össze nem pedig a barátnőjével. Most ő nem akarja elhagyni a barátnőjét, mert kényelmes vele az élete (együtt laknak stb.), de azt mondta ha szakítanának akkor velem akarná folytatni. Ő azt mondta hogy ha néha megkívánjuk egymást csókolózzunk, de semmi több, akkor az nem megcsalás. Szerintetek? Mit tegyek?
21/L
Szerintem nem érsz neki annyit, hogy elhagyja a csaját, de ha úgy van kúrogatna.
F
Amúgy nem értem, miért
Ha a barátnőjét szereti akkor őt kúrogathatja, ha van kit kúrogatni, akkor miért kellek mellé még én is?
", akkor velem jön össze nem pedig a barátnőjével. "
Akkor meg melletted csókolózgatna amostani bnőjével es tartaná talonban mint most téged
Ez hülye. Neked meg minek kell egy ilyen gumigerincű ember? Veled akarja csalni a csaját (a csókolózás is az, de úgyis több lenne belőle). Kilépni a kapcsolatból nem mer vagy nem akar, téged sem tisztelt annyira, hogy felvállaljon, a barátnőjét sem tiszteli annyira, hogy hűséges legyen. Ez egy fasz, semmi tartása nincs.
A legjobb az lenne, ha normális emberekkel ismerkednél. Ha szeretsz szenvedni, meg szereted ha téged is megcsalnak, akkor kavarj még vele nyugodtan, hátha egyszer megkapod. De akinek nincs gerince, az melletted sem fog növeszteni, ugyanígy bánik majd veled is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!