Nyolcas házas Plútó illetve születési uralkodó a nyolcas házban?
Ezek az állások valóban utalhatnak arra hogy az illető nem akar élni, öngyilkossági gondolatok, akár kísérletek is?
Hallottam olyat is hogy a nyolcas ház uralkodója az első házban ez esetben is lehetséges ilyen, tényleg így van-e?
Hogyan lehetne jellemezni a nyolcas házas Plútót önmagában?
Nem feltétlenül így jelenhet meg csak, de ez is lehetséges.
Mindenkinek van PLútó a képletében valahol, a nyolcas házban számomra csak arra utal, hogy a Plútóval kapcsolatos dolgait titokban tartja mások előtt, akár még saját maga előtt is.
Tehát bármi ami a Plútóhoz köthető - átalakulás, a dolgok mélyére látás, pusztítás, érzelmi kontroll, valamihez való nagyon fanatikus kötődés, amitől az ember nem tud elszakadni - nem igazán látható rajta kívülről, max csak hozzá nagyon közeli személyek láthatják ezt az oldalát, de az is lehet, hogy még ők se, és teljesen privát.
Szerintem az öngyilkossági hajlamnál inkább valami nehezebb fényszögre gondolnék, ami még pluszban éri ezt a Plútót.
5 vagyok.
Max a 8as házas PLútó abban járulhat hozzá ilyenhez, hogy az illető nem fordul segítségért, senkinek nem beszél az ilyen hajlamairól, tehát nem tud segítséget kapni, nincs semmi ami kívülről "megállíthatná".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!