Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyolcas házas Plútó illetve...

Nyolcas házas Plútó illetve születési uralkodó a nyolcas házban?

Figyelt kérdés

Ezek az állások valóban utalhatnak arra hogy az illető nem akar élni, öngyilkossági gondolatok, akár kísérletek is?

Hallottam olyat is hogy a nyolcas ház uralkodója az első házban ez esetben is lehetséges ilyen, tényleg így van-e?

Hogyan lehetne jellemezni a nyolcas házas Plútót önmagában?

2022. febr. 19. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem értek hozzá, de nálam 8-as házban van a Plútó és Aspergeres vagyok. Öngyilkos viszont nem akarok lenni (lehetséges, hogy utalhat mentális problémára).
2022. febr. 19. 22:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Ismertem egy nőt 8-as házas Plútóval és mindig megakart halni, azon gondolkodott hogy meg kéne halnia meg ilyenek. (és végül meg is halt, de nem öngyilkosság miatt, pedig azt is tervezte többször is de nem tette meg, nem tudok róla hogy lett volna kísérlete erre)
2022. febr. 19. 22:47
 3/6 Bálvány ***** válasza:
Mi a szültési uralkodó? Milyen jegybe állnak a 8-as házban?
2022. febr. 20. 12:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Konkrét most nincs, de olvastam Latinovits Zoltán horoszkópját, ott Nyilas aszcendenssel volt a Jupiter a nyolcas házban az Oroszlánban. Mellette a nyolcasban ott volt a Plútó és a Hold is a Rákban. Tehát innen jutott eszembe ez a kérdés.
2022. febr. 20. 13:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül így jelenhet meg csak, de ez is lehetséges.

Mindenkinek van PLútó a képletében valahol, a nyolcas házban számomra csak arra utal, hogy a Plútóval kapcsolatos dolgait titokban tartja mások előtt, akár még saját maga előtt is.

Tehát bármi ami a Plútóhoz köthető - átalakulás, a dolgok mélyére látás, pusztítás, érzelmi kontroll, valamihez való nagyon fanatikus kötődés, amitől az ember nem tud elszakadni - nem igazán látható rajta kívülről, max csak hozzá nagyon közeli személyek láthatják ezt az oldalát, de az is lehet, hogy még ők se, és teljesen privát.

Szerintem az öngyilkossági hajlamnál inkább valami nehezebb fényszögre gondolnék, ami még pluszban éri ezt a Plútót.

2022. febr. 21. 14:52
 6/6 anonim ***** válasza:

5 vagyok.

Max a 8as házas PLútó abban járulhat hozzá ilyenhez, hogy az illető nem fordul segítségért, senkinek nem beszél az ilyen hajlamairól, tehát nem tud segítséget kapni, nincs semmi ami kívülről "megállíthatná".

2022. febr. 21. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!