Az aszcendens uralkodoja az oroszlanban mit jelent?
Sziasztok, az aszcendensem ikrek, a venuszom es a marsom is az es az elso hazban van ez a ket bolygo is.
A kerdesben leirt dolog mit hataroz meg? Mert amit talaltam eleg altalanos leiras
Első házban Ikrekben? vagy első házban, de már a Rákban állnak?
A Merkúrod pedig az Oroszlánban?
Csak általános leírást fogsz találni, mivel minden bolygónak, jegynek, háznak, fényszögnek egyéni a megélése. A születési horoszkópot komplexen érdemes elemezni. Ha kiragadva az ábrából csak egy figurát szeretnél elemzeni, arról csak általános analógiákat fogsz találni, amelyek közül el kell döntened, hogy melyek a rád vonatkozóak.
Itt megtalálod a merkúr és az oroszlán jegy analógiáit:
Próbáld meg a két horoszkópelem analógiáit összerakni és azt vizsgálni, hogy ezek hogyan jelennek meg az életedben.
Ezeket mar vegig ragtam, magyar es kulfoldi oldalakat egyarant, de arrol
Nem talaltam semmit hogy hogyan befolyasol egy uralkodo bolygo egyes jegy helyzeteket?
Mondok egy példát:
Tizedik házúr kos nap a hatodik házban
Összeadod a kos analógiáit a tizedik ház és hatodik ház élettémáival. Ez lehet pl. egy sportoló figura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!