Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ezeknél a híres embereknél...

Ezeknél a híres embereknél látszik a homoszexualitásra való hajlam a radixon?

Figyelt kérdés

Louis Tomlinson

[link]

Harry Styles

[link]

Adam Lambert

[link]

Ha látszik, akkor mi utalhat rá?

2022. febr. 18. 15:41
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
A Merkúr és az Uránusz a 8. és az 5. házban szerintem utalhatnak rá.
2022. febr. 18. 15:49
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Hogyne, meg a kedvenc kajájukra, és a cipőméretükre is...
2022. febr. 18. 15:51
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Adam Lambert nyíltan meleg, évekkel ezelőtt coming outolt. Nincs az ember homlokára írva a szexuális orientációja.
2022. febr. 18. 16:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nyíltan az, ezlrt is raktam be őt is, hogy látszik e a radixán
2022. febr. 18. 16:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
fogalmam sincs hogy kell ezt ertelmezni, nem is hiszek az ilyen horoszkop baromsagokban, de a statisztika multambol kiindulva azt tudom mondani hogy tok mas mind a 3. gondolom ha lenne barmi egyezes a 3 kozott akkor az ugyanarra utalna? a "baj" az hogy egyezes az nincs
2022. febr. 18. 17:03
 6/9 Bálvány ***** válasza:
10%

A Merkúr az 5.-ben Adamnél jelölheti. (Merkúr nem nélkül istenség.)

Pontosan nem ismerem ezeket a tingli-tangli celebecskéket, de azt tudom, hogy köreikben valamiféle divat homokosnak lenni, vagy annak tűnni. Valaki így építi a karrierjét.

lásd még: James Dean

[link]

2022. febr. 18. 19:07
 7/9 Bálvány ***** válasza:
32%

Folytatva...Itt van mindjárt ez a Louis Tomlinson képletében 7. házas Mars és Merkúr. Rásütném, hogy viharos érdekkapcsolatokkal van tele az élete. Egy kis érdek biszex-buzulás simán belefér a Grammy-díjért.

Látszólag nem olyan párkapcsolatot keres, ahol az asszonykával a gyémánt lakodalmukon a kandalló előtt ücsörögve játszanak az unokákkal.

A Merkúr és Mars a kapcsolati házban kvadrátban (rossz fényszögben) van az 5. házas Jupiterrel (erkölcsi-, jogi normák jelölője) a gyermekvállalás házában.

Tehát a kapcsolatépítés nála a személyes boldogsággal, gyermekekkel ütközik.

2022. febr. 18. 19:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Harrynél mit látsz? (Nem én pontoztalak le)
2022. febr. 18. 20:43
 9/9 Bálvány ***** válasza:
0%

A wikipédiát olvasva kiderül, hogy Harry még saját magát sem gondolja biszexuálisnak, és mindig ködösen - az adott

helyzetnek megfelelően - beszél erről. pl.: "nem érzem azt, hogy be kellene sorolnom a szexualitásomat vagy azonosulni eggyel"

Mit kellene erre vonatkozóan mutatnia a horoszkópnak?

A lényeg a következő:

A horoszkóp, egy-egy élettémával kapcsolatban akkor mutat valamit, ha azzal a szülöttnek feladata, sorsa, kihívása van az életben.

A kirakat homokosok alkalmi pózolása nem ez a kategória.

2022. febr. 19. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!