Ha a Mars az első házban van, az hasonló ahhoz mintha a Kos jegyében lenne az aszcendensem?
Képletemben a Mars az első házban van az Oroszlán jegyben (ami az aszcendensem is),viszont retrográd mozgásban volt mikor születtem, milyen befolyással lehet ez rám? Milyen tulajdonsággokkal ruházhat fel?
Akik szerint az asztrológia hülyeség kíméljenek, komoly válaszokat várok.
Erdekes nagyon amit leirsz, es nagyon jo olvasni hogy vannak masok is akiket erdekel ennyire reszletesen a horoszkop:)
Nekem is elso hazas marsom van, ikrekben all, ami az aszcendensem is.
Nehezen fejezek be dolgokat, de nem vagyok csapatjatekos, oroszlan hold, en konnyen vagyok arrogans, indulatos, utasitgato - es kapcsolatban allandoak a ki van “felul” veszekedesek - sajnos. Erre meg nem talaltam megoldast, papucsokra nem volt szuksegem, de nehezemre esik atadni ilyen szinten az iranyitast talan nem is tudom ezert allandoak a surlodasok.
A venuszom is az elso hazban van, nen tudom elviselni ha valaki ramtelepszik, es egyszeruen xarok arra ha valamire koteleznek… - ez lehet a vizonto uranusz:)
Lattam mas hozzaszolasat is ha van kedvetek en nagyon kivancsi vagyok a Ti meglatasaitokra is es a kepletetekre van kedvetek valahol irkalni?
A venuszom is az elso hazban van, nen tudom elviselni ha valaki ramtelepszik, es egyszeruen xarok arra ha valamire koteleznek… - ez lehet a vizonto uranusz:)
Én nekem Bak Uránuszom van és nincs első házas Vénuszom és rám is igaz ez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!