11-es házas Plútóval lehet valaki közösség romboló?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha valakinek olyan fantáziája van hogy rombolna szét egy közösséget de csak akkor ha részese volt annak a közösségnek és a romboló viselkedése miatt kiutálták. Irigység, gyűlölködés jelenik meg ezen a területen. Mert ő csak rombolni tud a közösségekben. Pusztító szavak és gondolatok a közösség tömeges lemészárolása. Esetleg még ilyen barátokat mészárolna le akiknek nem sikerült elfogadtatnia magát. Ez máshol nem jelenik meg. Munkatársakkal nincs ilyen meg máshol se csak a közösségekben és a barátkozás témájában jönnek ezek a pusztító érzések gyűlölködések.2022. febr. 9. 13:27
1/16 A kérdező kommentje:
Ja még a közösség hatására lerombolódik teljesen a mélybe zuhan majd újra építi magát de ez is csak erre a területre vonatkozik máshol nincsenek ilyenek.
2022. febr. 9. 13:28
2/16 Bálvány válasza:
Így érzek én is sokszor...nekem 11. házas Plútóm van a Mérlegben, Mars szembenállással a Kosból. Antiszociális is vagyok.
3/16 anonim válasza:
A 11-es házas Plútó nagyon durva.
Egy hidrogénbomba, egy pestisjárvány, vagy egy kozmikus meteor becsapódás rombolása se fogható hozzá.
Lángok, jajveszékelés és pusztulás kíséri minden közösségi kapcsolatát.
Bármit tesz az holokauszttá változik.
Ha eljön az antikrisztus, ő is 11-es házas Plútó lesz.
4/16 Bálvány válasza:
#3 Ja és azzal kezdi, hogy széjjelkaszabolja a pofátlan trollokat.
5/16 anonim válasza:
Mégis milyen módon tudnák befolyásolni bolygók csillagok emberek tulajdonságai vagy jövőjét? Általános iskolai fizikatudással már belátható hogy sehogyan. A horoszkóp, jóslás, vallás, szerelmi kötés mind becsapás.
6/16 A kérdező kommentje:
Lehet ezen javítani? Sajnos még mindig hiszek a lehetetlenben de mégsem akarom elhinni hogy lehetetlen
2022. febr. 9. 14:02
7/16 A kérdező kommentje:
Ráadásul nekem skorpió Plútóm van
2022. febr. 9. 14:07
8/16 A kérdező kommentje:
Vénusszal áll szemben a Bikaban. Akkor az ötös házas
2022. febr. 9. 14:07
9/16 A kérdező kommentje:
Emiatt utálom a gyerekeket is sokszor azokat is elkezdték utálni de máskor meg szeretem. Mert a Vénusz ott áll de szemben áll a Plútóval akkor jön a gyűlölet de a gyerekeket nem akarom elpusztítani
2022. febr. 9. 14:08
10/16 anonim válasza:
Nyugodj meg egy 4,3milliárd kilóméterre lévő kődarab nem tudja befolyásolni az érzelmeid, életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!